Kontakte Sæterhytten på Bygdø?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.gjestestuer.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Blant grønne løvkroner og med utsikt over Frognerkilen på Bygdøy smiler Sæterhytten, og ønsker deg sommerlig velkommen. Dette er er et spesielt sted med lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang fungerte bygningen som badehus for vår svensk-norske kongefamilie. Sæterhytten er en del av Bygdø Kongsgård.

Sæterhytten er en liten bygning som passer godt for alt mellom ca 15 – 30 gjester til bryllup. Med panoramavinduer er det fantastisk utsikt over hele Oslo. Bak hovedrommet ligger en liten peisestue som ofte brukes til oppsett av kakebuffeter, og et lite kammers. Bakerst i huset er det kjøkken og anretning for personale. På dager med godt vær kan det serveres kalde festbobler ute i det grønne for dere. Her er det også benker og noen bord for gjestene.

En åttekantet paviljong avslutter harmonien ute foran Sæterhytten. Den kan du for eksempel bruke til musikalske innslag eller dansing utover i de lyse sommerlige nattetimer. Paviljongen kan også brukes til vigselsseremonien. 

Ta kontakt med oss, hvis dette er stedet for deres lille bryllupsfest. Tjenester

Leiepriser

Det koster kr 9.900 å leie Sæterhytten. Mat og drikke fra TG Selskapsmat kommer i tillegg. 

I dag kan du leie Sæterhytten til små intime bryllup i sommerhalvåret. Vi holder åpent fra rundt 15. april til rundt 15. oktober, og om vinteren holder vi stengt. 

Som arrangør står Sæterhytten for alt det praktiske til alle arrangementer på Sæterhytten. Du kommer som gjest til ditt eget selskap og sammen med kjøkkenet sørger vi for at hele dagen går på skinner.

Du slipper alt fra rigg til rydding og kan konsentrere deg om alle de hyggelige tingene som må gjøres før bryllupsfesten finner sted.

 


Adresse

Bygdøyveien 30 - 0287 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo