Kontakte Gjestestuene på Norsk Folkemuseum?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.gjestestuer.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Bryllup på Gjestestuene er en opplevelse - du finner ikke et mer romantisk sted i hele Oslo! La oss inspirere deg til bryllup med vår fantastiske beliggenhet i det grønne kulturlandskapet på Bygdøy og Norsk Folkemuseum.

Gjestestuene bryllupslokale er stedet for deg som ønsker å feire den store dagen i Oslos mest romantiske omgivelser. Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen du ønsker deg.

STAVKIRKEBRYLLUP
Drømmer du om en ekte stavkirkevielse? På Gjestestuene har dere som brudepar eksklusiv anledning til å kunne leie Stavkirken på Norsk Folkemuseum til vigsel. Etter vielsen er det bare noen få skritt tilbake til Gjestestuene. Det gjør logistikken ekstra enkel for deg og gjestene dine.

Vi bruker også et gammelt galleribygg i sveitserstil til vigsel hvis brudeparet foretrekker en borgerlig seremoni. Galleriet kalles Gamle landbruk fordi det huset en landbruksutstilling den gang det ble bygget.

Rammen rundt den store dagen er viktig. På Gjestestuene har du valgmuligheter fra rustikk stemning i første etasje, til grønne og frodige uteområder og til høytid og fest i den vakre Festsalen i andre etasje.

Omgivelsene rundt bryllupsfesten er rett og slett utrolig vakre. Det vil du også erfare når du ser på se på bryllupsbildene etter festen. I våre romslige omgivelser er det god plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg gjennom en lang dag med feiring. Lokalene egner seg sommer som vinter. Hvorfor ikke legge vinterbryllupet til oss? 

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å komme å se på lokalene til bryllupet dere planlegger. Velkommen til Gjestestuene på Norsk Folkemuseum!Tjenester

LEIEPRISER

  • Leie hele huset til bryllupsfest, kr 20.900. 
  • Leie av gammelt galleribygg i sveitserstil til borgerlig vigsel, kr 8.000.
  • Leie av stavkirken til vigsel, kr 8.000. 

Mat og drikke kommer i tillegg og må bestilles fra TG Selskapsmat

Vigsler er ikke inkludert i disse prisene. 

MAT OG DRIKKE TIL BRYLLUP
Bryllupslokalene passer godt for alt mellom rundt 60 gjester til 120 gjester. Holder du bryllupsfesten i våre vakre lokaler er du garantert en god matopplevelse! Vårt kjøkken TG Selskapsmat med sine profesjonelle kokker og sitt omtenksomme personale får alltid ros etter bryllupsfesten i Gjestestuene selskapslokaler. Flere permer fulle med takkebrev vitner om det, sammen med gode tilbakemeldinger i sosiale medier.

Friluftsmuseet og våre grønne områder er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering. Alle bryllupsgjestene har også gratis inngang til museet på den store dagen. Da har de et hyggelig tilbud mens dere er hos fotografen.

 

 


Reisekostnader

 

 

Adresse

Strømsborgveien 2 - 0287 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo