Kontakte Stoltrekk.com?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.stoltrekk.com
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Ønsker du å få prikken over i-en til bryllupsfesten din, levert av en norsk leverandør som er opptatt av kvalitet og fornøyde brudepar?

Vi leier ut det du behøver til din store dag! Stoltrekk, sløyfebånd, stoffservietter og duker er noen av våre spesialiteter.

Vi sørger for at du får levert det du behøver til tiden, og i god stand. Vi hjelper deg gjerne med å skape et helhetlig uttrykk og vil sørge for at du føler deg godt ivaretatt.

Se oversikt over våre produkter under fanen Tjenester.Tjenester

Priseksempler (pris per stk.)

  • Stoltrekk: 39,-
  • Sløyfebånd: 10,-
  • Duker: 99,-
  • Stoffservietter: 14,-
  • Tiffany-stol: 70,-
  • Bord: 100,-
  • Gulltallerken: 10,-

Vi har mange ulike typer stoltrekk til stoler med og uten armlene, og i mange ulike farger. Vi sjekker hvert eneste stoltrekk over en stol før vi sender det fra oss, for å unngå at du får trekk med hull eller flekker. Prisene er inkludert vask.

Vi stryker alle sløyfebånd for hånd og ruller de pent sammen slik at de holder seg pene under transport. Prisene er inkludert vask og stryking.

Vi har duker i flere farger og fasonger, hos oss kan du for eksempel få duker til store runde bord, som passer perfekt i bryllup.


Reisekostnader

Vi sender over hele Norge.

Kan også hentes kostnadsfritt i Kolbotn.

Adresse

Solkollen 20 - 1410 Kolbotn

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo, Buskerud, Østfold, Hedmark, Oppland, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Hedmark, Oppland, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

2020
Kristina
Punktlighet, super kundeservice og rask respons! Tusen takk! Deres stoltrekk satt virkelig prikken over i-en med vårt rustikk-tema. Igjen, tusen takk!

August, 2020
Eirik
Min kone og jeg er veldig fornøyd med servicen og resultatet ved leie av stoltrekk og sløyfebånd av www.stoltrekk.com :)