Kontakte Marlou Stylingbar?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.marloustylingbar.no/
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Spesialister innen brudestyling med over 100 fornøyde bruder de siste 5 årene.

Med erfaring fra TV og film er vi som stylister svært vant til å jobbe under ulike typer press og uforutsigbare omstendigheter. Vi er presise og kommer med et forslag til timeplan for morgenen, slik at stylingen og avreisen skal gå så smidig som mulig. Vi holder jevn dialog med deg gjennom hele planleggingsfasen og er tilgjengelige for tips og triks gjennom planleggingsreisen.

Vi har et eget brudespesialist-team i vår salong, som spesialiserer seg på bla. delikate og naturlige vippeextentions, langvarig shellac-manikyr, hudpleier for oppfølging, og til og med en egen aromaterapeut til tiden før og etter bryllupet! I tillegg har vi backup-stylister for din ekstra trygghet.Tjenester

Hovedpakken brud

  • Hår & Makeup
  • En egen prøvetime i forkant.
  • Vi reiser ut til deg!

6875,-

Brud i salong

  • Hår & Makeup
  • Egen prøvetime i forkant.
  • Du er velkommen til vår salong på Majorstua

5500,-

Forlovere/annen nær familie:
950,- pr hår eller makeup


Reisekostnader

Beregnes ut ifra avstand og reisetid.

Adresse

Vibes gate 12 - 0356 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo

Ved dekking av ektra reisekostnader

Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold

Oslo, 2020
Marie
Jeg ville bare si tusen takk for all god hjelp i forbindelse med bryllupet mitt. At dere klarte å finne en så dyktig stylist som Vilde så raskt før bryllupet, er jeg så utrolig glad for! Jeg var kjempefornøyd med resultatet på bryllupsdagen, og har fått mye skryt for hvordan håret og sminken var. Følte meg virkelig fin, og Vilde var så profesjonell og lett å være med. Det var som moren min sa; skulle tro hun var en del av familien så godt hun skled inn. Jeg har anbefalt dere til alle jeg kjenner, og hvis jeg skal på noen stor fest igjen vet jeg garantert hvor jeg skal gå for å fikse meg! Igjen, tusen takk - dere gjorde bryllupsdagen mitt helt spesiell.

Oslo, 2018
Marit
Jeg er så glad for at Anette hadde mulighet til å style meg på bryllupsdagen! Både sminken og håret ble bedre enn jeg hadde håpet på, og holdt godt hele dagen enda så varmt det var. På prøvetimen så vi på inspirasjonsbilder og ble enige om hvordan det skulle bli. Etter prøvetimen ble vi enige om noen få endringer til bryllupsdagen, og på bryllupsdagen ble det helt smashing. Jeg følte meg skikkelig fin! Anette møtte tidlig opp og ordnet meg og tre venninner. Siden ingen av oss er vant til å bruke mye sminke til vanlig var det helt topp at hun klarte å legge seg på perfekt nivå etter hver enkelt sitt ønske slik at det ble et naturlig og festfint resultat. Det var så hyggelig, trygt og behagelig å få hjelp av Anette, og jeg kan virkelig anbefale henne videre!