Kontakte Nordic Weddings?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.nordic-weddings.com/
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vår filosofi er å fange de viktige øyeblikkene på bryllupsdagen deres på film, samtidig som vi er mest i bakgrunnen. Vi vil at dere skal fokusere på hverandre og nyte bryllupsdagen uten å bli distrahert av videografer. Selvfølgelig vil det være situasjoner der vi må få filmet de viktigste øyeblikkene og må være mer til stede, men vi prøver å begrense disse situasjonene. Ingenting skal forstyrre bryllupsdagen deres.

Deres stil er viktig for oss, og vi tar hensyn til deres ønsker. Det viktigste er at dere føler dere komfortable med at vi er der, slik at dere oppfører dere så naturlig som mulig. Det mener vi gir den beste bryllupsvideoen.Tjenester

Bryllupsfilmer fra:

  • 26 500 NOK (mindre enn 60 gjester)
  • 37 500 NOK (mer enn 60 gjester)

Vi liker alle å reise og tilbyr derfor våre tjenester over hele verden, hvis dere vil ha et destinasjonsbryllup. Vårt fokus var tidligere Nord-Europa, derav navnet Nordic Weddings. For oss spiller det ingen rolle hvor dere vil gifte dere, om det er i Nord-Norge eller Sør-Spania. Vi lager deres bryllupsvideo der dere er. Vi har alle mye erfaring med videografi, så dere kan være sikker på å få en profesjonell bryllupsvideo med alle de beste høydepunktene fra den spesielle dagen deres.


Reisekostnader

Bilavstand: 7 NOK per kilometer
Flyavstand: brudeparet dekker reisekostadene (fly, tog taxi)

Adresse

Seilduksgata 8 - 0553 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo

Ved dekking av ektra reisekostnader

Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Oslo, august 2020
Morten
Vi hadde Chris i Nordic Weddings på vår store dag, vi er veldig fornøyde med både resultatet, leveringstid og det å ha et minne for livet! Imponert over hvor diskret tilstedeværelsen hans var i bryllupet også.

Cologne, august 2017
Malte
Chris from Nordic Weddings filmed our wedding day in an awesome way. He showed all the little details and captured all the emotions without being too present. He was very nice to talk to and listened to what we wanted our wedding video to look like.
Lignende leverandører

HUNTR Film

Bryllupsfilm laget av historiefortellere


Les mer

Shoot Film | Bendik Krause

Formidler følelser


Les mer

Forever Films by Christel Lilleby

Minner som varmer


Les mer

VM Foto

Eventyrlysten og kreativ fotograf


Les mer

Fotograf Morten Seglem

Foto og Video, Engasjert og kvalitetsbevisst


Les mer