Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Danebu Kongsgaard

Legg til i Mine leverandører
1/6

Om

En fjellperle i hjertet av Valdres

Fjellperlen Danebu Kongsgaard ligger plassert som et vakkert samlingspunkt i Valdres nydelige fjellandskap, ca. 2,5 time fra Oslo. Naturen rundt danner en vakker og eventyrlig ramme rundt ditt bryllup med den fantastiske utsikten over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene - både sommer, høst og vinter. Danebu er et sted hvor dere og gjestene kan lande og lade. Dere kan nyte nydelige matopplevelser basert på lokale råvarer og feire den store dagen i en privat og intim atmosfære sammen med de som står dere nærmest.

Bryllupet er en av livets viktigste dager og det er derfor viktig at det blir perfekt! På Danebu Kongsgaard får dere hele hotellet for dere selv fra fredag til søndag, et fantastisk team av medarbeidere og en opplevelse verken dere eller gjestene deres vil glemme.
Gjennom tett personlig oppfølging, lang erfaring innen bryllup og grundig planlegging, skaper vi deres drømmebryllup sammen.

Hotellet har 32 rom totalt, fordelt på 16 superior dobbeltrom, 4 standard suiter, 10 dobbeltrom og 2 dobbeltrom m/familiekøye. I tillegg har vi utleiehytter og tilgang til leiligheter. Store deler av hotellet ble nyrenovert 2020 og 2021. Vi har spesialisert oss på bryllup mellom 70 og 90 gjester.

I restauranten på Danebu Kongsgaard kan du nyte nydelig mat basert på lokale råvarer, tilberedt på nye og spennende måter. Alt som serveres lages fra bunnen av og skal være på naturens premisser. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid norske produsenter.

Priser og tjenester

Lokaler, mat og drikke. Dette får dere hos oss: 

  • Hele hotellet fra fredag til søndag
  • Planlegging av bryllupshelgen med eventteamet
  • Tilpassing av lokaler og valg av bordoppsett
  • Anbefaling og prøvesmaking av menyer og drikke til maten
  • Nydelig mat, laget av lokale råvarer
  • Erfarne og dyktige servitører og kokker
  • Dedikert hovmester
  • Flott bestikk, glass, tallerkener, stoffservietter, og annet det er hyggelig å pynte med
  • Praktiske tips og råd om dekorering og pynting
  • Tips og råd til blomster, DJ, bakeri og fotograf

Vår kuvertpris er fra kr 2.350 per person, og avhengig av valg underveis. Dere er hjertelig velkommen til å komme på besøk for en uforpliktende prat eller omvisning. Eventuelt en telefonsamtale hvor vi snakker om deres tanker og ønsker.

 

Område

Adresse

Danebuvegen 625 - 2910 Aurdal

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oppland

Referanser

Danebu Kongsgaard, 24-26. juli 2020

Sverre og Marion

Danebu var det perfekte sted for bryllupet vårt, nydelig natur og omgivelser, fantastisk mat og personale med full kontroll slik at vi kunne nyte den store begivenheten.

Danebu Kongsgaard, 7-9. august 2020

Ida og Erlend

Danebu Kongsgaard er det perfekte stedet for et eventyrbryllup! Vi har følt oss godt ivaretatt hele veien og kunne ikke vært mer fornøyde med stedet, personalet og omgivelsene.

Kontakt bryllupsleverandøren

Lignende leverandører

Viken Bryllupslokale Gjestegård Låve

Østgaard

Pris for en bryllupsmeny, ligger vanligvis mellom kr 900 - 2.500 pr kuvert. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Innlandet Bryllupslokale Hotell

Hankø Hotell & SPA

Tilbring bryllupshelgen med deres nærmeste, i våre historiske omgivelser. Dere kan selv komponere deres egen fireretters bryllupsmeny, me...

Vestfold og Telemark Bryllupslokale Hotell

Rjukan Admini Hotel

Her kan dere leie hele det lille, eksklusive hotellet, og disponere det sammen med deres gjester. Dere får tilgang til husets 25 sengepla...