Kontakte Danebu Kongsgaard?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.danebu.no/
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Fjellperlen Danebu Kongsgaard ligger plassert som et vakkert samlingspunkt i Valdres nydelige fjellandskap, ca. 2,5 time fra Oslo. Naturen rundt danner en vakker og eventyrlig ramme rundt ditt bryllup med den fantastiske utsikten over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene - både sommer, høst og vinter. Danebu er et sted hvor dere og gjestene kan lande og lade. Dere kan nyte nydelige matopplevelser basert på lokale råvarer og feire den store dagen i en privat og intim atmosfære sammen med de som står dere nærmest.

Bryllupet er en av livets viktigste dager og det er derfor viktig at det blir perfekt! På Danebu Kongsgaard får dere hele hotellet for dere selv fra fredag til søndag, et fantastisk team av medarbeidere og en opplevelse verken dere eller gjestene deres vil glemme.
Gjennom tett personlig oppfølging, lang erfaring innen bryllup og grundig planlegging, skaper vi deres drømmebryllup sammen.

Hotellet har 32 rom totalt, fordelt på 16 superior dobbeltrom, 4 standard suiter, 10 dobbeltrom og 2 dobbeltrom m/familiekøye. I tillegg har vi utleiehytter og tilgang til leiligheter. Store deler av hotellet ble nyrenovert 2020 og 2021. Vi har spesialisert oss på bryllup mellom 70 og 90 gjester.

I restauranten på Danebu Kongsgaard kan du nyte nydelig mat basert på lokale råvarer, tilberedt på nye og spennende måter. Alt som serveres lages fra bunnen av og skal være på naturens premisser. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid norske produsenter.Tjenester

Lokaler, mat og drikke. Dette får dere hos oss: 

  • Hele hotellet fra fredag til søndag
  • Planlegging av bryllupshelgen med eventteamet
  • Tilpassing av lokaler og valg av bordoppsett
  • Anbefaling og prøvesmaking av menyer og drikke til maten
  • Nydelig mat, laget av lokale råvarer
  • Erfarne og dyktige servitører og kokker
  • Dedikert hovmester
  • Flott bestikk, glass, tallerkener, stoffservietter, og annet det er hyggelig å pynte med
  • Praktiske tips og råd om dekorering og pynting
  • Tips og råd til blomster, DJ, bakeri og fotograf

Vår kuvertpris er fra kr 2.350 per person, og avhengig av valg underveis. Dere er hjertelig velkommen til å komme på besøk for en uforpliktende prat eller omvisning. Eventuelt en telefonsamtale hvor vi snakker om deres tanker og ønsker.

 


Adresse

Danebuvegen 625 - 2910 Aurdal

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oppland

Danebu Kongsgaard, 24-26. juli 2020
Sverre og Marion
Danebu var det perfekte sted for bryllupet vårt, nydelig natur og omgivelser, fantastisk mat og personale med full kontroll slik at vi kunne nyte den store begivenheten.

Danebu Kongsgaard, 7-9. august 2020
Ida og Erlend
Danebu Kongsgaard er det perfekte stedet for et eventyrbryllup! Vi har følt oss godt ivaretatt hele veien og kunne ikke vært mer fornøyde med stedet, personalet og omgivelsene.