Kontakte Loni Bjerkholt-Pedersen?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Jeg er en pålitelig toastmaster som er veldig fleksibel- og har mange morsomme ideer til aktiviteter som kan finne sted under en bryllupsfest. Jeg er opptatt av å skreddersy aktiviteter til det enkelte brudepar - og å gjøre det personlig. Jeg er strukturert og god på å planlegge, og stiller alltid godt forberedt. Jeg hjelper gjerne til med andre praktiske ting dersom brudeparet trenger det.

Profilbilde: Sandra LarssonTjenester

Toastmaster, quizmaster, komiker, skjult teater, diverse gruppeaktiviteter.

Pris fra 7500 kr og oppover.


Reisekostnader

Dette inkluderes i totalprisen.

Adresse

Larviksveien 29 - 3290 Stavern

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold, Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Telemark, Aust-Agder

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Aspargesgården Larvik, 27. mai 2017
Christine E.
"Jeg vil med dette innlegget veldig gjerne anbefale Loni Bjerkholt-Pedersen som toastmaster. Hun bor i Larvik, og er helt fantastisk! Kunne virkelig ikke ønsket oss en flinkere, mer strukturert, morsom og herlig dame! Hun hadde skjult teater ved ankomst til festen, og resten av kvelden fullt under kontroll. Forberedelsene tok hun også på strak arm, og lettet mange av våre stressmomenter."

Utdrikningslag, juni 2018
Agnete
"Loni satte skikkelig fres på utdrikningslaget med sin morsomme og løsslupne stand-up. I tillegg ga hun kreativ støtte da bruden fikk i oppgave å spille inn en film. Jeg kan virkelig anbefale å hyre inn Loni til utdrikningslag."
Lignende leverandører

Cato Thorsen

Trubadur, DJ og toastmaster


Les mer

Toastmaster Kenneth Smørdal

Bryllupsunderholdning og toastmaster


Les mer

Eventsinger

One-man show - musiker, DJ og toastmaster


Les mer

Magiker Hans Grane

Toastmaster med magiske evner


Les mer