Kontakte Forever Films by Christel Lilleby?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å fange de fineste øyeblikkene, og samle disse på en film som dere kan ta frem og minnes deres store dag.

Jeg har tett oppfølging med mine brudepar. Etter å ha reservert dato har vi et planleggingsmøte hvor vi blir bedre kjent med hverandre. Vi gjennomgår sammen planen for bryllupsdagen, dere kommer med ønsker og stiller spørsmål. Som videograf er det viktig for meg at dere får akkurat den bryllupsfilmen som dere ønsker dere!Tjenester

Tjenester:

  • Heldagsfilm (12 timer) kroner 19.990,-. Fra frisør til dansen, hvor det leveres en stemningsfilm på 3-8 minutter fra dagen.

Tilleggstjenester (tilbys kun i tillegg til heldagsfilm):

  • Filming av hele vielsen (kamera stående på stativ) kroner 1.990,-
  • Alle taler/innslag (kamera stående på stativ) kroner 1.990,-
  • Kortere highlightfilm til å dele på sosiale medier kroner 990,- (avhenger av lengde)
  • Videogjestebok (stående på stativ hvor gjesten legger igjen en hilsen) kroner 1990,-

Reisekostnader

Tar oppdrag i Vestfold uten ekstra reisekostnader.

Tar ellers oppdrag i hele Norge og verden mot dekkede reiseutgifter (fastsettes indviduelt).

Adresse

Pilveien 4 - 3174 Revetal

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Tønsberg, August 2019
Elisabeth
"Knapt 1 mnd før bryllupet vårt fikk jeg tips om Christel, vi falt pladask for filmene hun har laget, så det tok ikke lang tid før hun var booket til dagen vår, det angrer vi ikke på! Christel fanget både små og store øyeblikk på en utrolig fin måte! Hun var med fra tidlig morgen til sent på kvelden. Samtidig som hun var diskrè var hun hele tiden på pletten hver gang det skjedde noe! Christel var hele tiden opptatt av hva som var viktig for oss å få frem og hvordan vi ønsket filmen skulle fremstilles. Bryllupsdagen gikk utrolig fort, så vi er utrolig glad for at vi nå har en film vi kan se igjen og igjen! Christel anbefales på det varmeste!"

Tønsberg, September 2018
Stine Sofie
"Vi var så heldige å få dyktige Christel til å filme vår store dag! Det var lett å samarbeide med Christel og behagelig å ha henne rundt seg på bryllupsdagen. Rent teknisk syntes vi filmen har gode farger, fint lys, god balanse mellom dybde og skarphet, fin historiefortelling/oppbygging og god variasjon av detaljer og oversiktsbilder. I filmen ser man øyeblikk, følelser, stemninger og situasjoner som er helt fantastisk å gjenoppleve! Det er så stas å se ting som vi selv ikke så i løpet av dagen. Hun fanget detaljer og scener som vi snakket om på forhånd ville være spesielt gøy å få med i filmen, som eks. våre små nevøer som var brudesvenner. Vi er så takknemlige og glade for resultatet! Forever film by Christel anbefales på det sterkeste!"
Lignende leverandører

HUNTR Film

Bryllupsfilm laget av historiefortellere


Les mer

Shoot Film | Bendik Krause

Formidler følelser


Les mer

VM Foto

Eventyrlysten og kreativ fotograf


Les mer

Fotograf Morten Seglem

Foto og Video, Engasjert og kvalitetsbevisst


Les mer

Nordic Weddings

Bryllupsminner på film


Les mer