Kontakte Kjent i Provence?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi har spesialisert oss på å organisere bryllup i Sør-Frankrike. Opplegget med å bruke en bryllupsplanlegger er perfekt for par som ønsker å ha en avslappet og festlig helg i vakre omgivelser uten å ha ansvaret for all planleggingen og alle detaljene. Det er det vi som tar oss av.


Tenk å bo samlet på et hyggelig sted, nyte god mat og drikke og skape felles minner for resten av livet. Med nyttige tips og god hjelp til planleggingen er dette mulig for folk flest, og fordelen er at dere får bryllupsreisen med på kjøpet!


Personlig service, trygghet, god kvalitet og kreative løsninger er ting vi legger stor vekt på. Vi ønsker å bli kjent med dere og følge dere tett opp hele veien fra bestilling og til hele arrangementet er gjennomført.Tjenester

Din bryllupsplanlegger i Provence og den franske riviera.

Hvert bryllup blir skreddersydd etter brudeparets ønsker. Det betyr at vi i liten grad tilbyr faste pakkepriser. For likevel å gi en idé om budsjett, viser vi en oversikt over bryllupspakke for bryllup med 60 gjester på fransk herregård:

* Leie av stedet/lokasjon til privat arrangement i minimum 2 døgn kr. 20.000,-.

* Seremoni med skandinavisk prest kr. 16.000,-.

* Fotograf fra kr. 14.000,-. Dere får alle bildene (ferdig organisert/formatert) tilsendt digitalt.

* Agenttjenester kr. 20.000,-. Vårt honorar for å tilrettelegge, bestille og gjennomføre.

* Cocktail/aperitiff og kanapéer etter vielsen kr. 300,- x 60 personer= Kr 18.000,-.

* 4-retters festmiddag med vin (½ flaske), mineralvann og kaffe kr. 1.700,- x 60= Kr 102.000,-

Sum kr. 190.000,-.

Brudeparet bor gratis i en flott suite/leilighet i hagen. Vi reserverer hele hotellet til gjestene.


I tillegg kommer eventuelle blomster/dekorasjoner (etter ønske), musikk, DJ, transport tur/retur flyplass og om dere eventuelt ønsker en uformell kveld i hagen kvelden før bryllupet der tema kan være pizza, tapas, enkel middag mm.


Reisekostnader

Brudepar og gjester bekoster selv reisen, men vi bistår gjerne med planlegging av transport.

Adresse

Heddalsveien 22 - 3674 Notodden

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo, Østfold, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Oslo

Bryllup på herregård i Provence, mai 2019
Lene
«Kjære Kristin! Vel hjemme fra Frankrike har inntrykkene fra turen begynt å synke inn. Først og fremst: Tusen, tusen takk for samarbeidet i forbindelse med bryllupet vårt på den fantastiske herregården. Dette hadde vi aldri klart uten deg, og vi er evig takknemlige for all hjelp og gode råd på veien. Vi hadde en fantastisk uke på dette stedet, som ligger rett ved trøffelbyen Aups og ved inngangen til Gorges du Verdon. Dette er en så vakker, liten perle ute på den franske landsbygda, og vi storkoste oss fra vi kom til vi dro. Vi ble møtt med en enorm gjestfrihet fra alle som jobbet på herregården og med Solveig ved vår side på selve bryllupsdagen, kunne vi ikke vært i bedre hender. For noen herlige folk! Sammen med en god blanding av familie og venner, i alt 50 mennesker mellom 3 og 67 år, fikk vi raskt beskjed om å føle oss som hjemme. Alle gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha det bra, noe både vi og alle gjestene satte enormt stor pris på. Tusen takk for uforglemmelige dager! Vi lengter allerede tilbake til Provence, til all den gode maten og vinen, til de hyggelige menneskene, til lave skuldre, den franske kulturen og den gode atmosfæren. Vi har allerede begynt å glede oss til neste tur - for vi kommer definitivt tilbake. Og skulle vi trenge hjelp en annen gang er det ingen tvil om at vi kommer til å ønske å samarbeide med Kristin og Kjent i Provence igjen. Fortsett med den gode jobben dere gjør - dere er med å skape minner for livet!"

Bryllup på fransk Bastide, september 2019
Merete
«Kjære Kristin og Jørgen! Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupshelgen vår i Provence helt magisk! Vi kan nesten ikke fatte hvor fantastisk det var. Vi vil gjerne takke dere for et fantastisk samarbeid helt siden vi kom i kontakt med dere for ett år siden. Det var spesielt godt å ha dere der selve helgen slik at alt gikk knirkefritt. Vi er så glade for at dere har oppdaget denne nydelige plassen. Vi kunne ikke ha giftet oss på et mer idyllisk sted. Personalet som jobber der er helt utrolig skjønne, profesjonelle og servicen var helt fantastisk. Tusen, tusen takk for at dere var med på å gjøre helgen i Provence til det perfekte bryllupet for oss. Vi kan virkelig anbefale Kristin og Jørgen i Kjent i Provence videre!"
Lignende leverandører

Costa Event

Ditt drømmebryllup i Spania og Marokko


Les mer

Emma Luxury Weddings in Spain

Drømmebryllup langs Spanias solkyst


Les mer

When In Barcelona

Deres drømmebryllup i Barcelona


Les mer

LaLindi - Bryllup og Event

Personlige bryllup i Italia


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Kønig Design

Fine bøker i stilfull design


Les mer

Et eventyrlig bryllup

Bryllupsopplevelse med alt inkludert!


Les mer

Spaniaopplevelser - Sevilla Event Luxury Weddings

Stilfulle eventyrbryllup i Spania


Les mer