Kontakte Unike Reiser?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

En bryllupsreise er ikke bare en reise. Den er topp kundeservice som starter ved første kontakt og varer helt til du er tilbake i ditt eget hjem. Den er samarbeidspartnere som leverer 100%. Den er trygghet. Den er fornuftig pris. Den er et minne å dele med alle du kjenner. Den skal være unik – akkurat som dere! Vi i Unike Reiser strekker oss alltid litt lenger enn alle andre for at dere skal få deres livs beste reiseopplevelse.

Vi i Unike Reiser har selv fartet jorden rundt og forelsket oss i den ene destinasjonen etter den andre. Det er en evig kjærlighetsdans hvor musikken ikke stilner og inntrykksboksen aldri fylles. Det er ingen vaksine mot reisefeber – og den eneste kuren er å fortsette å reise. Opplev safari i spektakulære Masai Mara og skyll av dere støvet på unike The Sands at Chale Island eller bli møtt med et stort «ALOHA!» når dere ankommer Hawaii. Kanskje vil dere heller oppleve Zanzibars kritthvite strender, fantastiske hoteller og turkisblått hav i Afrikas tropiske paradis? Alle våre destinasjoner har sitt særpreg og vi skreddersyr programmet etter ditt ønske.

 Tjenester

Verden ligger for dine føtter, den frister og lokker med spennende steder du bare har hørt om eller sett på TV. Det rykker og river i reisefoten, og kofferten er nesten pakket. Verden ligger der ute og venter på deg. Hvorfor ikke bli med oss på en spennende og eventyrlig reise til steder du så lenge har drømt om?

Priseksempel: Romantisk og uforglemmelig bryllupsreise på Essque Zalu på Zanzibar, 8 dager fra kr. 39 025,- for brudeparet.


Adresse

Ulstens Vei 43 - 1710 Sarpsborg

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark


Kristin
Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorongoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Guidene våre strakk seg i det lengste for å gi oss best mulig nærkontakt med både dyr og natur. Vi fikk se alle de fem store og ikke minst alle kattedyrene og de store gnu-/sebraflokkene som var vårt store ønske. Guidene bidro også rent sosialt og spiste stort sett alle måltider sammen med oss. De bød med andre ord på seg selv. Gjestfriheten i campene var også upåklagelig. I Ol Moran fikk vi fortreffelig, personlig oppvartning og gutta i Serengeti Kati Kati Tented Camp var helt herlige. Når vi dessuten hadde bøfler, hyener og sebraer ruslende rundt teltveggene ble overnattingene i Kati Kati skikkelig stas! Vi fikk også en perfekt avslutning på vår safari i Ngorongoro Sopa Lodge som var ren luksus med sin nydelige utsikt over Ngorongoro-krateret. Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!
Lignende leverandører

Manta Reiser - Maldiveneeksperten

Bryllupsreisen du drømmer om


Les mer

Topp Afrika

Skreddersyr bryllupsreiser til Afrika


Les mer

Cowboyreiser

Varierte bryllupsreiser til USA


Les mer

Eastern Travel & Tours

Varierte rundreiser til eksotiske reisemål


Les mer