Kontakte Foodlab?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Bryllupet er en feiring av kjærligheten og en drømmedag fylt med uforglemmelige opplevelser. Vi i Foodlab ønsker å forsterke de store sanseinntrykkene gjennom våre kokkekunster, for vår filosofi er at det perfekte bryllup fortjener mat i verdensklasse med kortreiste og lokale råvarer.

Vi tilpasser menyen etter deres ønske, i tillegg gir vi profesjonelle vinanbefalinger slik at dere kan senke skuldrene og nyte dagen til det fulle.Tjenester

Bryllup sommer: 4-retter kr. 750,- per person.

Servicepersonal/kokker: kr. 400,- per time.
Våre kokker og servitører gir dere en unik matopplevelse utført med lidenskapelig presisjon.

Vår minimumsbestilling er mat til 50 personer eller flere.


Reisekostnader

Avtales ved forespørsel.

Adresse

Universitetsgata 26 - 0162 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Buskerud, Vestfold

Bryllup på Eidsvoll, august 2017
Mette og Henrik
"Foodlab er bare helt rå når det kommer til å levere unik mat til mange gjester, også i et utfordrende lokale, som ikke har eget kjøkken! Vi leide Stallgården ved historiske Eidsvoll Bygningen, hvor vi skulle ha middag med rett under 100 gjester. Dette er et åpent lokale, hvor alt fra stoler og bord samt service må skaffes selv. Foodlab var varmt behjelpelige med dette og hadde eget som vi kunne bruke til alle retter og viner. Vi kunne ikke forestille oss at det skulle smake så utrolig godt som det gjorde, gitt utfordringer mtp mangel av kjøkken i det leide lokalet. Vi må bare si at Foodlab tok dette med den sterkeste ro og leverte høy ekspertise og kvalitet alle retter igjennom vår 4 retters meny. Jeg selv måtte løpe inn til de og gi de en stor klem, før desserten kom. Det var rett og slett en helt magisk matopplevelse, og min venninne som skulle gifte seg året etter var ikke i tvil om hvem hun skulle velge til å lage maten; Foodlab. De var veldig ryddige i kommunikasjonen og løsningsorienterte på alle våre ønsker. De la ikke noe av deres bekymringer på oss, og om de hadde utfordringer av ulikt slag under middagen eller ved tilberedning før, aner vi ikke for alt gikk på skinner fra deres side. Alt ble servert på tiden og samskjøring med hovmester og kjøkken var ikke noe problematisk. Alle gjester var storfornøyd med de fantastiske rettene, og de som trengte vegetar eller hadde allergier, fikk tilpasset dette. Jeg kan på det varmeste anbefale Foodlab videre for de som ønsker å overraske sine gjester med smaker av mat som danser av glede i munnen. Det ser flott ut på tallerken, men det er i munnen magien skjer!"

Bryllup på Finnskogen, juli 2017
Kristian og Maren
"Maten var helt perfekt fra start til slutt. Serveringen og servicen i forkant og under bryllupet var førsteklasses."
Lignende leverandører

Alba Catering

Ekte italiensk glede


Les mer

Funky Fresh Foods

Vegansk festmat


Les mer

Aloha Festutstyr

Skreddersydd utleie av festutstyr


Les mer

Flying On Wheels

Innovativ streetfood


Les mer

Grevestua Catering & Partyfix

Gode matopplevelser


Les mer

KAJSAS

Smaker, presentasjon og service fra hjertet


Les mer

La Table og La Feve

Drøm av en smak og visuelt skue


Les mer

Isbitfabrikken

Isbiter i kasse til bryllup og event


Les mer