Kontakte LaLindi - Bryllup og Event?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Jeg heter Valentina og driver LaLindi. Et bryllyp- og eventbyrå lokalisert i Oslo, men jeg er født i, og har stort hjerte for Italia. Jeg skreddersyr bryllup slik det tilpasses hvert særskilt brudepar, jeg bidrar til at deres drømmer og ideer rundt bryllupsdagen går i oppfyllelse.

Hvert bryllup er unikt, og bør planlegges deretter. Jeg er genuint opptatt av, og jobber målrettet for at brudeparets egne ønsker om stil, farger og tema innfris, at deres ønsker for bryllupsgjestene ivaretas og ikke minst - jeg planlegger innenfor budsjett!

Ønsker dere en bryllupsplanlegger fra A-Å kan jeg bistå med vielse- og festlocation, styling og dekor, å organisere juridisk papirarbeid og å planlegge med vigsler. Jeg bistår også da med å finne, organisere, samt å koordinere bryllupsleverandørene i forkant av bryllupet, men også på selve bryllupsdagen.

Jeg tar også mindre enkeltoppdrag, dersom dere vil gjøre det meste selv, men bare trenger litt bistand i forbindelse bryllupsplanlegging eller under selve gjennomføringen.Tjenester

Bryllupsplanlegger fra A-Å fra 37 500 - 62 500 kr (avhenger av bryllupets størrelse og omfang).

Enkeltoppdrag: kan bistå med deloppgaver fra kr 10 000.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!


Reisekostnader

Reisekostnader kommer i tillegg ved bryllup i Italia og bryllup utenfor Oslo.

Adresse

Herslebsgate 34A - 0578 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo, Østfold, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Toscana Italia, 2017
Tina
"I had my wedding organized by Valentina, owner of the brand LaLindi. What I received was punctuality, care for details, efficiency, sense of beauty, style and elegance. I couldn't ask for more. She really made my day with her "know how". The fee was also fair and reasonable for the service she offers. I strongly recommend LaLindi if you are looking for excellence and uniqueness."

Puglia Italia, 2017
Maria
"Valentina er profesjonell, hyggelig og full av inspirasjoner og ideer. Hun har vært en hjelpsom støtte for å organisere vårt bryllup og koordinere alle leverandører. Hun er en presis og tilgjengelig person. Anbefales."
Lignende leverandører

Costa Event

Ditt drømmebryllup i Spania og Marokko


Les mer

Emma Luxury Weddings in Spain

Drømmebryllup langs Spanias solkyst


Les mer

When In Barcelona

Deres drømmebryllup i Barcelona


Les mer

Kjent i Provence

Til duk og dekket bord i Sør-Frankrike


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Kønig Design

Fine bøker i stilfull design


Les mer

Et eventyrlig bryllup

Bryllupsopplevelse med alt inkludert!


Les mer

Spaniaopplevelser - Sevilla Event Luxury Weddings

Stilfulle eventyrbryllup i Spania


Les mer