Kontakte When In Barcelona?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

When In Barcelona kan bistå med å arrangere vielse i Barcelona og rundt om i Catalonia og Baskerland. Vi ordner med norsk prest eller en symbolsk seremoni med liturg. Vi har tidligere arrangert bryllup på stranden, i kirken, på vingård, slott eller ute i naturen. Vi skreddersyr alt i fra små intime bryllup til større seremonier og bryllupsfester med over tre hundre gjester, alt utifra brudeparets egne ønsker av størrelse og budsjett.

Vi legger stor vekt på detaljer, og har lang erfaring med å arrangere alle typer eventer i regionen, og vi arbeider ut i fra mottoet vårt "ingen event eller kunder er like".

Foto: Erika AriasTjenester

Vi ordner med en lokal prest eller symbolsk liturg. Vi har lokale bryllupsleverandører som fotografer, dekoratører (blomsterarrangement, dekorasjoner og brudebukett), catering, hår & make-up og underholdning (DJ, liveband, sang og dans).

Vi ordner også med reservasjon av reise, restauranter og aktiviteter i forkant av, under og etter bryllupet for hele bryllupsfølget. Priser fra 7000 euro for en liten bryllupsseremoni.


Reisekostnader

Arrangerer bryllup i Barcelona (Sitges, Penedès- innen 30 km fra Barcelona) uten ekstra reiseutgifter.

Arrangerer bryllup i Catalonia og nord i Spania mot ekstra reiseutgifter.

Reiseutgifter avhenger av lokasjon, og størrelse på bryllup (antall personer i bryllupsteamet) som trenger transport.

Adresse

Passatge de Bastllò 5,1-1 - 08036 Barcelona

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup i Barcelona, 2018
Fanny Svensèn
"Vi hadde allerede snakket med to forskjellige bryllupsarrangører i Barcelona før vi kontaktet When In Barcelona. Fra den første kontakten vi hadde med Ida, til vi klemte henne farvel etter en vellykket seremoni og fest, mottok vi en førsteklasses service og en opplevelse organisert til den minste detalj og som var helt unik for oss. Vi elsket hele bryllupsteamet som var tilstede i løpet av dagen, maten, blomstene og live-bandet. Vi har allerede bestemt oss for at vi skal feire vårt femte jubileum i Barcelona, og selvfølgelig skal When In Barcelona også organisere dette. Igjen, tusen takk!"

Bryllup i Figueres, 2014
Silje
“Da vi bestemte oss for å gifte oss i Barcelona visste vi at vi behøvde assistanse fra noen lokale, noen som kunne hjelpe oss å finne det vi ønsket til vårt bryllup. Etter anbefalinger fra en venn kontaktet vi When In Barcelona og vi er evig takknemlig for den hjelpen vi fikk til det som ble en av de fineste dagene i vårt liv. Fra første kontakt følte vi oss hørt, forstått og tatt på alvor og vi kunne ikke bedt om bedre hjelp. De hjalp oss å finne lokaler, mat og drikke, dekor, musikere, fotograf og de var tilstede under planleggingen, og på selve dagen slik at vi kunne slappe av å nyte festen med venner og familie. Vi endte opp med å gifte oss i nydelige omgivelser utenfor Barcelona og menyen vi fikk servert drømmer vi fortsatt om. Med blikk for detaljer og med villighet til å imøtekomme våre ønsker er det helt klart at bryllupet vårt ikke hadde vært det samme uten hjelp fra When In Barcelona.”
Lignende leverandører

Costa Event

Ditt drømmebryllup i Spania og Marokko


Les mer

Emma Luxury Weddings in Spain

Drømmebryllup langs Spanias solkyst


Les mer

LaLindi - Bryllup og Event

Personlige bryllup i Italia


Les mer

Kjent i Provence

Til duk og dekket bord i Sør-Frankrike


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Kønig Design

Fine bøker i stilfull design


Les mer

Et eventyrlig bryllup

Bryllupsopplevelse med alt inkludert!


Les mer

Spaniaopplevelser - Sevilla Event Luxury Weddings

Stilfulle eventyrbryllup i Spania


Les mer