Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel
1/6

Om

Du finner ikke makan

I Ski brudesalong skal det være en avslappet stemning. Vi vil at alle bruder som kommer til oss skal føle seg velkomne. Ski Brudesalong har også helt utrolige kjoler til mor, forlover, gjest og til fest!

Våre brudekjoler finnes i absolutt alle størrelser. Vi utøver stor yrkesstolthet i å finne rett passform og en kjole som passer deg og ditt bryllup.

Vi har undertøy i alle størrelser, underskjørt til kjolen din, vi renser, damper og pynter. Vi har også belter, smykker, alt av hår accessorier, sko og en mengde slør.

Velkommen til oss for en hyggelig og personlig prøvetime! Tilbakemeldinger fra våre kunder er at de føler seg ivaretatt, at vi yter god service, og at de har hatt det gøy. Vi gleder oss til å gi deg den samme opplevelsen!

Priser og tjenester

Vi har brudekjoler fra 6000 kr og opp til 30 000 kr. Det største utvalget finner man mellom 12 000 og 17 000 kr.

Prøvetimen hos oss er kostnadsfri. Det skal være gøy å prøve kjoler! En prøvetime varer i 1,5 time. Vi fører mange forskjellige merker og har noe for en hver smak.

Område

Adresse

Jernbaneveien 6 - 1400 Ski

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Vestfold

Referanser

Mai, 2018

Kristin

Beste servicen!!! Svarer på mail på kort tid, uansett hvilke spørsmål man måtte ha. Jevn kontakt hele tiden, helt frem til kjolen ankom salongen. Veldig hjelpsom, humoristisk dame, som gjør alt for at man skal føle seg komfortabel! Ikke møtt maken i noen andre salonger! Gleder meg til å gifte meg 16. juni i min Mori Lee kjole.

Kontakt bryllupsleverandøren

Lignende leverandører

Troms og Finnmark Gullsmed Klær og smykker

Wabi Sabi

Gifteringer Prisen på våre gifteringer begynner fra kr 11.650,- per par. Normalt sett koster det et sted mellom kr 15....

Oslo Herreklær Klær og smykker

Mond of Copenhagen

Priseksempler: Skreddersydde dresser, fra kr 6.199 Skreddersydde skjorter, fra kr 1.499 Prisen avhe...

Viken Brudekjoledesigner Klær og smykker

Elin Design

Design og søm av brudekjoler, brudetilbehør, brudepikekjoler og festkjoler. Redesign og omsøm av brudekjoler og festkjoler. Priser vil...