Kontakte Gry Anette Meiner?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.kleivmusikk.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Det å skulle gifte seg er en fantastisk følelse, og absolutt en av de største milepælene i livet.

En helt spesiell dag som fortjener helt spesielle opplevelser, og musikk er en vakker uttrykksform som rører.

Jeg har mange års erfaring, et bredt repertoar og god sjangerforståelse, og jeg imøtekommer deres ønsker. Dette er deres dag, og sammen skal vi skape magi!Tjenester

Priser fra 3800 kr. Dette innebærer opp til tre solosanger, pris diskuteres ut over dette.

Foruten sang under vielse, kan jeg også påta meg oppdrag under bryllupsfesten.


Reisekostnader

Reiseutgifter tilkommer på oppdrag med mer enn 50 km reisevei.

Adresse

Revefaret 3D - 0491 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo, Buskerud

Dömle Gård, Juni 2016
Lise og Per
"Gry synger fantastisk! Vi fikk en nydelig vielse takket være henne. Hun har en vakker stemme, og fremføringen av "Fordi Eg Elskar Deg" traff oss alle i hjerterota. Gry har en sjarmerende utstråling og er lett å samarbeide med. Hun tok seg av alt det praktiske rundt planlegging og fremføring på en profesjonell måte. Vi vil anbefale Gry på det varmeste!"

Bryllup på Støtvik Hotell, juli 2016
Katrine og Arvid
"Gry sang i vårt bryllup, både i kirken og under middagen etterpå – hennes nydelige stemme var med på å gjøre opplevelsen, og dagen vår helt spesiell. Etter samtaler med Gry i forkant av vårt bryllup, ble vi trygge på at Gry ville gjøre vårt bryllup komplett. Gry har en enestående vakker stemmer, en ro og en unik tilstedeværelse under fremførelsen. Gry fikk vite hvilke sanger vi ønsket skulle være en del av vielsen og gjorde en fantastisk jobb med å tilpasse disse. Hun skrev om både tekst og melodi – resultatet ble veldig personlig, og mye bedre enn vi kunne drømme om. I tillegg til to sanger under vielsen, brukte vi Gry til å synge både inn og ut-marsj. Vårt bryllup hadde ikke vært det samme uten Gry, og vi anbefaler henne på det sterkeste. Alle bryllup fortjener en Gry!"