Kontakte Eastern Travel & Tours?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi har lang og god erfaring med tilrettelegging av bryllupsreiser. Ut i fra deres drømmer og ønsker setter vi sammen en minneverdig reise dere sent vil glemme.

Vi har spesielle avtaler med flere hoteller på blant annet Maldivene, Mauritius, Seychellene, Thailand, Indonesia, Vietnam og Malaysia som tilbyr rabatter, fordeler og en rekke overraskelser som kun gjelder for bryllupsreisende.

Det kan også tilrettelegges med vielses/bryllupsseremoni dersom det er ønskelig.Tjenester

Drømmer dere om en unik, intim og romantisk bryllupsreise?

Vi tilbyr håndplukkede reisemål til Malaysia, Indonesia, Thaliand, Vietnam, Maldivene, Mauritius og Seychellene. Reisemålene kan kombineres med eksotiske opplevelser, flotte rundreiser og idylliske strender.

Priseksempel

  • Øyhopping Seychellene- 14 dager/13 netter, fra kr 25 450,- pr pers.
  • Øyhopping Indonesia- 14 dager/13 netter, fra kr 18 560,- pr pers.

Reisekostnader

 

 

 

Adresse

Nedre Storgt. 12A - 3015 Drammen

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Rundtur, juli 2018
Helge
Akkurat hjemme fra 17 dagers tur til Hong Kong, Borneo, Kuala Lumpur og Singapore. Veldig flott tur der alt klaffet, og vi sitter takknemlige igjen med masse gode opplevelser og minner. Eastern Travel hadde valgt ut gode hoteller og utflukter, og deres samarbeidspartnere leverte varene. Dette er andre gang vi reiser med Eastern (forrige var til Myanmar, Kambodsja og Thailand i 2016). Personlig service, greie priser og god oppfølging setter vi stor pris på. Vi gir med glede våre beste anbefalinger!

Jordan, mai 2018
Linn
Vi hadde en fantastisk tur til Jordan! Det er et land som virkelig fortjener et besøk. Sandra var fantastisk til å etterkomme alle våre ønsker når vi sattte sammen turen. All heder til henne! Rezowan fulgte oss opp veldig bra og har vært tålmodig med alle spørsmål og mailer. Turen gikk smertefritt fra ankomst og visa til avreise fra Aqaba. Vil så absolutt anbefale Eastern.
Lignende leverandører

Manta Reiser - Maldiveneeksperten

Bryllupsreisen du drømmer om


Les mer

Topp Afrika

Skreddersyr bryllupsreiser til Afrika


Les mer

Cowboyreiser

Varierte bryllupsreiser til USA


Les mer

Unike Reiser

Skreddersydde opplevelser du husker


Les mer