Kontakte Cowboyreiser?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi er USA-spesialiser og tilbyr annerledes og kontrastfylte bryllupsreiser til USA. Vi kombinerer det kjente med det ukjente.

Vi har lagt opp til at mange ønsker kan bli oppfylt på en og samme tur; roadtrip, storby og «galskap» i Las Vegas og deilige dager på luksusresort midt i fantastisk natur. Derfor har vi skreddersydd flere forskjellige forslag til bryllupspakker.

Vi har selv vært på de fleste stedene og gjort aktivitetene på cowboyreisene. Vi skreddersyr reisepakkene basert på kunnskap og erfaring, hvilke interesser og ønsker kundene har for å kunne lage den optimale bryllupsreisen! Opplev vakre nasjonalparker, fotturer i natur, ranch, bo i hytter, glamping, rafting, kullgruver, cowboy-byer, og sagnomsuste steder som Las Vegas og Los Angeles, eller stå på ski i Rocky Mountains fra California i vest til Colorado i øst.Tjenester

Et eksempel på en av våre destinasjoner er Colorado; her finner du noen av de beste resortene, ranchene og westernbyene det autentiske Amerika har å by på. Vi vil sende dere ut på en bryllupsreise dere aldri vil glemme; fra luksusranch, gullgraverlandsby med den råeste luksus og sine helt egne varme kilder, og til en av verdens aller beste resorter. En perfekt kombinasjon av roadtrip og bryllupsreise!

Også Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Vi har lagt opp turen i rolig tempo, slik at dere skal få muligheten til å virkelig nyte bryllupsreisen fullt ut

Priseksempler
Roadtrip - kjøre Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco. Virkelig få oppleve de fantastiske perlene langs kysten. Fly, leiebil og hotell i 12 netter: fra kr. 13.995,- kr per person.

Ranchopphold på Rich's Montana Ranch i 7 dager inkl. overnatting, alle måltider og aktiviteter. Pris fra 22.995,- kr per person


Adresse

Kvithovdvegen 7 - 5304 Hetlevik

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllupsreise
Ole Petter
Ann og Christian fikk oppdraget med å planlegge vår bryllupsreise. Vi ønsket oss noe annet enn kritthvite strender og late dager, vi har vært å besøkt de fleste aktuelle bryllupsdestinasjonene på tidligere reiser som f-eks Maldivene, Brasil, Dubai, land rundt Middelhavet og Florida. USA som ferieland er noe veldig bra, derfor ønsket vi gjerne en variert bryllupsreise. Cowboyreiser satte sammen en tur som var variert og traff våre ønsker spot on. Turen startet i Bergen, vi fløy via Amsterdam og Minneapolis til Phoenix Arizona. Sjekket da innpå ett hotell i nærheten av flyplassen siden vi ankom på kvelden. Dagen etter kjørte vi mot Mexicogrensen og Tucson. Tanque ranch var målet, kjøreturen gikk igjennom fantastisk natur og ikke minst veier. Heldigvis hadde Ann og Christian sørget for at vi hadde en STOR leiebil. Er nesten ett must når en skal kjøre langt i USA. Fantastisk comfort. Da vi ankom ranch fikk vi tildelt hytte som vi skulle bo i. Deretter bar det rett på hesteryggen og rideopplæring. Etter ranch og villmarksliv var det tid for noe annet. Da gikk turen til Las Vegas igjennom ett landskap som ikke kan beskrives med annet ord en enestående, samt vi kjørte over Hoover Dam. I Vegas bodde vi to netter på The Signature og deretter på MGM (skyloft) med egen butler og sjåførservice. Las Vegas er og blir en morsom by. Vi fikk med oss Circus Solei og nattklubblivet. Neste etappe på turen gikk igjennom Death Valley og ut til Los Angles. I Los Angeles ventet det guidet tur med limosione og besøk av de fleste kjente plassene som Beverly Hills, oppkjørselen til Hugh Hefner, HollyWood og Long Beach. Deretter kjørte vi Highway 1 opptil San Fransisco. VI la inn ett stopp i Pismo på vei opp. Tiden gikk med til å se på dyrelivet samt gjøre unna litt shopping. Neste dag kjørte vi opptil Napa Valley. Napa er perfekt utgangpunkt om en skal til San Fransisco. En bor litt inn i landet og slipper unna den velkjente tåken som ofte ligger over San Fransisco. San Fransisco er nydelig by og vi fikk også en tur utpå Alcatraz. Vi tilbrangte en uke i Napa for å roe ned å slappe litt av ved bassengkanten og spille litt golf. Turen hjem var av den meget behagelige sorten i andre etasje på en 747 og landet vel i Europa utvilt med flere inntrykk enn vi har fått på noen annen reise. Takk til Ann og Christian for en fantastisk bryllupsreise!

Lignende leverandører

Manta Reiser - Maldiveneeksperten

Bryllupsreisen du drømmer om


Les mer

Topp Afrika

Skreddersyr bryllupsreiser til Afrika


Les mer

Eastern Travel & Tours

Varierte rundreiser til eksotiske reisemål


Les mer

Unike Reiser

Skreddersydde opplevelser du husker


Les mer