Kontakte Topp Afrika?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Topp Afrika er en av Norges ledende Afrikaspesialister. Vi som jobber i Topp Afrika har selv bodd flere år i Øst Afrika og har god erfaring med å skreddersy flotte bryllupsreiser ut fra brudeparets egne ønsker. Vi tar selvfølgelig også høyde for deres budsjett.

Vi lytter til brudeparet og gjør vårt ytterste for at drømmereisen skal gå knirkefritt. Vi har dyktige partnere i Afrika som gjør sitt beste for at dere skal kunne reise hjem til Norge med mange gode minner fra deres bryllupsreise.Tjenester

Hva med safariopplevelser i verdensklasse kombinert med avslappende dager på Zanzibar eller Chale Island? Og kanskje dere også ønsker å bestige Kilimanjaro på samme reisen?

Vi tilbyr flotte safarier til Kenya, Tanzania, Zanzibar, Uganda, Sør Afrika og Botswana. En kombinasjonstur med 3-4 dager på safari og en ukes tid på kysten kan man i Kenya få fra rundt 24.000,- per person. Alle flybilletter er da inkl. Prisene varierer i løpet av årets sesonger.

Alle våre gjester som reiser til Kenya, Tanzania og Uganda får privat safaribil med guide.


Adresse

Mølleveien 11 - 4150 Rennesøy

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Kenya, juni 2017
Anne Marthe
Me hadde ein uforglemmelig tur til Kenya i regi av ToppAfrika. Heile turen var planlagt for oss og betalt i forkant, som gjorde at me slapp å tenke på noe når vi var der! Vi opplevde fantastike Masai Mara, fløy med luftballong, bodde på flotte hotell med deilig mat - og ikkje minst god kaffi. Vi avsluttet turen med avslappende dager i Mombasa.

Kenya, november 2017
Christian
Ikke noe å lure på, folkens! Bare å reise til Kenya! Folkene, dyrene, naturen, varmen og african time. Helt magisk! Ikke så vanskelig heller. Vi hørte bare med Topp Afrika.
Lignende leverandører

Manta Reiser - Maldiveneeksperten

Bryllupsreisen du drømmer om


Les mer

Cowboyreiser

Varierte bryllupsreiser til USA


Les mer

Eastern Travel & Tours

Varierte rundreiser til eksotiske reisemål


Les mer