Kontakte Fotobaren?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Fotobaren Photobooth Leie

Gjør bryllupsdagen komplett med Norges råeste og rimeligste photobooth opplevelse! Fotobaren gir bryllupsgjestene endeløs moro og en naturlig møteplass i alle pauser i bryllupsprogrammet, samtidig som den foreviger den viktigste dagen i deres liv på en unik og morsom måte både gjestene og brudeparet vil ha glede av i generasjoner!

Lei en hel helg eller hverdag for kun kr 2500,- og gratis frakt i hele Norge! Bruk den og flytt rundt på den så mye du vil gjennom hele leieperioden. Med 3 ulike bildemoduser (bilder, GIFer og boomeranger) kan gjestene slippe kreativiteten og moroa løs! Bildene kan sendes på e-post med det samme og brudeparet får alle bildene i et passordbeskyttet album på nett! Rigges opp på 1-2-3—så enkelt at selv bestemor kan klare det!Tjenester

Priser og tjenester

Leie av Fotobar, pris kr 2.500

Dette får du: 

  • Helgeleie (motta torsdag/fredag, returner mandag) eller ukedagsleie (motta dagen før og send tilbake dagen etter)
  • Gratis frakt (tur-retur)
  • Enkel manual for opprigg
  • Ubegrenset bruk i hele leieperioden
  • Ubegrenset antall bilder, GIFer og boomeranger
  • Bilder i passordbeskyttet online galleri i 60 dager
  • Ubegrenset nedlasting av bilder

Reisekostnader

Vi tilbyr gratis frakt!

Adresse

Mauritz Hansens gate 4 - 0350 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo, Rogaland, Hordaland, Troms, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Finnmark

Bryllup i Stavanger, 17. juni 2017
Nina
Fantastisk service og energi da Fotobaren stilte opp i bryllupet vårt i Stavanger. Gjestene elsket det og vi fikk hundrevis av blinkskudd. Superhyggelig og profesjonell fotobarista! Bildene var ferdigbehandlet bare to dager etter bryllupet, og kvaliteten er superb! Anbefales på det varmeste!

Bryllup i Spydeberg, 25 juli 2015
Sigbjørn
Fotobaren bidro definitivt til ekstra god stemning! I hver pause var det lang kø for å ta morsomme og kule bilder. På dagen vår var det kaldt og litt regn, så å ha noe inne i lokalet som folk kunne gjøre i pausene var helt topp. Det stod alltid mange rundt, enten i kø eller bare for å se på. At man kan sende bildene til seg selv på mail, gjorde det ekstra stas, og flere tok både parbilder og familiebilder i Fotobaren. Gjester og gode hjelpere på kjøkkenet i alle aldere var innom fotobaren for å ta bilder. Vi har i ettertid fått høre om og om igjen om at det var kjempegøy for gjestene våre. Vi vil absolutt anbefale Fotobaren til bryllup. Det gir det lille ekstra til den store dagen og man sitter igjen med kjempemange morsomme og koselige bilder som det er veldig gøy å ha. :) Tusen takk til Fotobaren for strålende innsats! Dette var gøy!
Lignende leverandører

SMIL Photobooth

Bodøs første photo booth


Les mer

Blitzbox Photobooth Specialists

Photobooth med smilegaranti


Les mer

FotoSmil Trondheim

Morsomme minner og en god latter


Les mer

123lyd.no - Photo Booth

Utleie av Photo Booth


Les mer