Kontakte Fotobaren?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Fotobaren er det perfekte tilskuddet til den store dagen deres. Lett, lystig og med bakgrunn og bryllupseffekter i høy kvalitet sikrer vi at alle gjestene foreviges på en måte både de og dere vil ha glede av i lang tid etterpå. Samtidig handler det om så mye mer enn bildene man sitter igjen med. Vi gir både dere og gjestene deres noe morsomt og minneverdig å holde på med både før, under, og etter middagen. Fotobaren gjør en gledens dag enda gladere!Tjenester

Bryllupspakken

8 timers Photo booth-opplevelse

  • Ubegrenset antall bilder og utskrifter
  • Digital deling på sosiale medier og epost
  • Profesjonell redigering av alle bilder kort tid etter bryllupet
  • Alle bilder tilgjengelig i nettgalleri med ubegrenset digital nedlasting
  • Ekslusive bryllupsrekvisitter
  • Skreddersydd design av printremse
  • Fritt valg av premium bryllupsbakgrunn
  • Live visning av bildene på storskjerm (skjerm/projektor ikke inkludert)

Pris: 12 000 kr.


Reisekostnader

625 kr pr. time pluss 6,25 kr pr. kilometer

Adresse

Munchs gate 9 - 0165 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo, Rogaland, Hordaland, Troms

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup i Stavanger, 17. juni 2017
Nina
Fantastisk service og energi da Fotobaren stilte opp i bryllupet vårt i Stavanger. Gjestene elsket det og vi fikk hundrevis av blinkskudd. Superhyggelig og profesjonell fotobarista! Bildene var ferdigbehandlet bare to dager etter bryllupet, og kvaliteten er superb! Anbefales på det varmeste!

Bryllup i Spydeberg, 25 juli 2015
Sigbjørn
Fotobaren bidro definitivt til ekstra god stemning! I hver pause var det lang kø for å ta morsomme og kule bilder. På dagen vår var det kaldt og litt regn, så å ha noe inne i lokalet som folk kunne gjøre i pausene var helt topp. Det stod alltid mange rundt, enten i kø eller bare for å se på. At man kan sende bildene til seg selv på mail, gjorde det ekstra stas, og flere tok både parbilder og familiebilder i Fotobaren. Gjester og gode hjelpere på kjøkkenet i alle aldere var innom fotobaren for å ta bilder. Vi har i ettertid fått høre om og om igjen om at det var kjempegøy for gjestene våre. Vi vil absolutt anbefale Fotobaren til bryllup. Det gir det lille ekstra til den store dagen og man sitter igjen med kjempemange morsomme og koselige bilder som det er veldig gøy å ha. :) Tusen takk til Fotobaren for strålende innsats! Dette var gøy!
Lignende leverandører

SMIL Photobooth

Bodøs første photo booth


Les mer

Blitzbox Photobooth Specialists

Photobooth med smilegaranti


Les mer

FotoSmil Trondheim

Morsomme minner og en god latter


Les mer

123lyd.no - Photo Booth

Utleie av Photo Booth


Les mer