Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Om

Oppmuntring, støtte og nydelige bilder

Jeg er fotografen som kan bli brudens beste venn på bryllupsdagen. Jeg er kjent for å redde kjolestropper, binde opp brudebuketter som har løsnet, stramme opp kjoler og rette på underskjørt.

STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER
Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene jeg tar. Og jeg er veldig opptatt av å fange så mange ekte øyeblikk som mulig.

I KORTE TREKK
Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går de hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang!
Jeg pleier å si at jeg egentlig ikke er så opptatt av fotografi, men av mennesker og deres relasjoner og øyeblikk.

Priser og tjenester

Priser for bryllup 2021

  • Halv dag (fra forberedelser til middag), cirka 300 bilder: 24.000,-
  • Heldag (fra forberedelser til fest), cirka 500 bilder: 33.000,-

Send meg gjerne en forespørsel i dag. 

 

Reisekostnader

Jeg tar oppdrag i hele Norge, mot reisekostnader. Fortell meg hvor bryllupet er, så får dere et tilbud. 

Område

Adresse

Maridalsveien 64 - 0458 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo

Referanser

Bryllup i august 2020, Oslo

Camilla

Fra de første mailene frem og tilbake føltes det trygt å ha landet på deg som fotograf. Første samtale på telefon bekreftet dette ennå mer og ga oss i tillegg gode tips og råd på veien i planleggingen av selve bryllupet. Med en ro og tilstedeværelse klarte du å gjøre at de rundt deg var seg selv uten å tenke på at du egentlig knipset masse bilder. Og med dine tydelige instrukser på selve dagen fikk de andre gjestene tid og rom til å knipse bilder uten å gå i veien for deg. Noe gjestene våre ga god tilbakemelding på. Du svarer raskt på mail og svarer på mange rare tanker og spørsmål og har hjulpet oss masse! Vi skryter uhemmet av deg og er supertakknemlig for at DU var vår fotograf på vår bryllupsdag!
Vi ELSKER bildene! Klarer nesten ikke slutte å se på dem. Føler du har fått frem gleden, nervene, gråt og latter og alt som hører med på en sånn dag. Digger at vi fikk til de locationene vi hadde planlagt og noe som måtte improviseres. Det resulterte i helt supre bilder av by-bryllupet vårt! Elsk, elsk, elsk på nydelige nære følsomme og morsomme bildene fra en herlig dag!
Vi er to personer som stivner når et kamera rettes mot dem og superkleine poseringer -nei takk. Vi lette etter en person som klarte å fange stemningen i stedet for de mer oppstilte bildene. Etter å ha googlet oss gjennom litt av hvert skjønte vi fort at hun her Miriam hun er det vi ser etter. Kjapt søk tidligere bilder og beskrivelsen av deg selv som fotograf var avgjørende for oss -og vi krysset fingrene da vi sendte inn forespørsel!

Bryllup i august 2020, Bergen

Ingebjørg

Miriam Lunde evner å fange magiske øyeblikk med kameraet sitt! Hun tar utfordringer på strak arm og tilpasser seg lett et ukjent miljø. Hun er modig som en løve og en sosial sommerfugl som flakser rundt mellom ulike personer. Hun forsøker å fange essensen i hva et brudepar ønsker av oppdraget de gir henne. Kort sagt en dame som imponerer i yrket sitt! Vi er så takknemlige for at Miriam kunne forevige vårt bryllup både på grunn av de nydelige bildene hun tok og fordi hun har et sympatisk vesen.

Kontakt bryllupsleverandøren

Lignende leverandører

Oslo Foto og film Videograf

Nordic Weddings

Bryllupsfilmer fra: 26 500 NOK (mindre enn 60 gjester) 37 500 NOK (mer enn 60 gjester) Vi liker all...

Trøndelag Bryllupsfotograf Foto og film

Fotograf Karianne Moe Tørum – Studio Lillebis

PRISER BRYLLUP PORTRETT 1 time sammenhengende fotografering planleggingsmøte 10 høyoppløselige bi...

Premium

Premium

Premium

Premium

Premium

Premium

Viken Bryllupsfotograf Foto og film

bryllupseventyr.no by Svein Brimi

Hel dag Pris kr 32.000 10 timer sammenhengende fotografering Halv dag