Kontakte Lunde Foto?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Jeg er fotografen som kan bli brudens beste venn på bryllupsdagen. Jeg er kjent for å redde kjolestropper, binde opp brudebuketter som har løsnet, stramme opp kjoler og rette på underskjørt.

STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER
Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene jeg tar. Og jeg er veldig opptatt av å fange så mange ekte øyeblikk som mulig.

I KORTE TREKK
Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går de hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang!
Jeg pleier å si at jeg egentlig ikke er så opptatt av fotografi, men av mennesker og deres relasjoner og øyeblikk.Tjenester

Priser for bryllup 2019

- Halv dag (6t.): 16 300,-

- Heldag (10t.): 22 800,-

- Heldag ekstra: den største heldagspakken for bryllup inkluderer et stort album og en forlovelsesfotografering eller en brudeshoot på en annen lokasjon en annen dag enn bryllupet, denne koster 27 800,-.

Alle pakkene er eks. reise og inkluderer også alle de beste bildene (200/300 for halv dag og 400/500 for hel dag.) høyoppløst og med privat brukstillatelse.

Jeg tilbyr også parfotograferinger fra 3 500,- eks. reise.


Reisekostnader

Regnes ut til hver enkelt oppdrag på bakgrunn av km., tid, bompenger, eller evt. billettpriser.

Adresse

Tømmerlunnen 2 - 3055 Krokstadelva

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup i Moss, august 2017
Silje
"Lunde Foto har vist en energi, og nøyaktighet fra første samtale, og langt etter den store dagen. Det å skulle velge en fotograf er viktig, da det for oss var en av de store utgiftspostene. Hun fikk oss til å være trygge, og rolige på at vi skulle få mange nydelige bilder. Hun viste et fantastisk engasjement, dyktighet, og en passion for faget. Vi kunne aldri drømme om så mange nydelige bilder, og alle de små tingene har hun også klart å få knipset. Våre gjester var også helt imponert, da ingen har merket at hun var der til sent på kveld. Hun er et sikkert og trygt valg for deg som lurer på hvem dere vil ha som fotograf. Vi står for hvert eneste ord i denne referansen, da vi ikke kunne valgt en flinkere, og søtere fotograf enn Lunde Foto."

Bryllup i Asker, august 2016
Nadia
"Vi er veldig glad for at vi valgte Lunde foto til vårt bryllup, som vi ble tipset om av en venn. Lunde Foto er en profesjonell og dyktig fotograf, som gir deg tryggheten du trenger både før og under fotografering. Vi har fått bilder som er ekte og nære bilder fra vårt bryllup, som vi nesten ikke kan vente med å få opp på veggen i stuen!"
Lignende leverandører

Bryllupsbilde.no

Elsker å fange de små øyeblikkene


Les mer

Fotograf Ole Laget

Nysgjerrig, glad og eventyrlysten fotograf


Les mer

Bryllupsfotograf Daniel Nordby

Fokus på gode kundeopplevelser


Les mer

Frogner Foto

Kvalitet i alle ledd - en positiv opplevelse


Les mer

Fotograf Trond-Daniel Kvalvik

Diskret, profesjonell, lyttende og pålitelig


Les mer

Joseph & Siw Photography

Erfarent fotografpar som utfyller hverandre


Les mer

Eide Foto

Trivelig fotograf med øye for detaljer


Les mer

Fotograf Heidi Dokter

Fotograferer med lidenskap og humor


Les mer

Studio Design

Glade og engasjerte fotografer


Les mer

Marina Tennefoss Photography

Boudoir-fotografering


Les mer