Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Ønskeliste

Oppdatering, april 2022: Bryllupshjelperen er nå i ferd med å oppdatere sin ønskelistefunksjon. Vår tidligere tjeneste Listfully er midlertidig tilgjengelig, men supporteres ikke lenger. Vi gleder oss til å introdusere dere for vår nye ønskeliste!


Vi benytter oss av en ekstern ønskelistetjeneste: Listfully. Listfully er et norsk selskap, som har utviklet en ønskeliste man kan bruke på tvers av butikker. Dette gjør at dere som brudepar kan legge inn alle ønsker i en og samme liste.

Listfully er integrert i vårt planleggingsverktøy, så dere har alt dere behøver på samme sted.

Slik bruker du ønskelisten:

  • Registrer deg som bruker (dette er ikke samme brukertilgang som i vårt planleggingsverktøy, egen bruker kreves hos Listfully).
  • Opprett ønskelisten deres.
  • Legg inn alle deres ønsker. Hvis dere har ønskelister andre steder, legg gjerne inn linken til denne som et eget ønske. Slik kan gjestene deres forholde seg til én ønskeliste.
  • Når listen er klar, trykk på Share for å dele denne med venner og familie
  • Gjestene deres registrerer hvilke gaver og hvor mange de har kjøpt, så det ikke blir dobbelt opp. Dere får ikke se hvilke gaver som er «tatt».

Vi har også laget Bryllupshjelperens egne ønskelister, som dere kan bruke til inspirasjon. Dere kan kopiere disse ønskene direkte inn i listen deres. Finn dem på våre artikkelsider.

Powered by BetterDocs