Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

7 tips til hva man bør ha under kjolen

Når det kommer til brudens antrekk så er kjolen selvfølgelig det viktigste. På en dag som denne vil man gjerne føle seg fresh både på utsiden og innsiden, samtidig som man ikke skal undervurdere viktigheten av riktig og komfortabelt undertøy. Selv om sexy og komfortabelt ikke alltid går hånd i hånd kan man velge et «praktisk» sett under kjolen og heller bytte til et mer sexy sett på kvelden/natten om man ønsker det. 

HVORDAN VELGE RIKTIG BH?
Går man til en undertøysbutikk og får hjelp til å finne riktig størrelse er man rimelig garantert å finne noe som sitter bra, og ikke minst som varer lenge. En liten huskeregel er at det skal være plass til hele brystet i skålen, og den skal passe på den ytterste hempen når man kjøper bh´en. Det er lett å tenke at man trenger innlegg og puter for å løfte bysten, men dette er ikke nødvendigvis riktig. Velger man for eksempel en balconette i riktig størrelse så vil denne løfte og støtte på riktig sted, den gir deg en sexy look – uavhengig av brystenes størrelse – uten så mye som et snev av vattering.

STRØMPER, STRØMPEHOLDERE OG KORSETT
For mange er dette det man ser for seg når man snakker om brud og undertøy – strømper, strømpeholdere og korsett. Et korsett kan gi god støtte og en flott holdning, og de finnes i ulike varianter. Høy rygg, lav rygg, med stropper, uten stropper… Er man ute etter det lille ekstra under kjolen så kan en kombinasjon av strømper og strømpeholdere gjøre susen. Det gir deg en sexy look – og er for de fleste – noe man ikke har på seg til vanlig.

ÅPEN RYGG
Har man kjole med åpen rygg sier det seg selv at man bør styre unna tykke stropper og hemper bak. Her vil det være fornuftig å velge selvklebende skåler eller teip-løsninger, eller om man har utstyret til det – gå for absolutt ingenting… Det går også an å snakke med skredder og få sydd inn skåler dersom kjolen krever det. Går man for en kjole med åpen rygg men som tillater stropper, kan man for eksempel velge transparente stropper med lav rygg.

STROPPELØS KJOLE
Har man stroppeløs kjole bør man gå for en stroppeløs bh med godt hold. En bustier eller et semi-korsett går et stykke under bysten og bidrar til å løfte og støtte, samtidig som man slipper å gå å føle på at den skal skli ned.

DYP UTRINGNING
Til en kjole med dyp utringning bør man velge en bh med dypt snitt – gjerne en bralette. Dette er en mer triangelformet modell, men som likevel holder ting på plass da den har god støtte på sidene.

TETTSITTENDE KJOLER
Velger man en kjole som er tettsittende over mage, rumpe og lår vil shapewear være en god løsning. Shapewear skal sitte tett inntil kroppen og tilpasse seg konturene, men det skal ikke begrense bevegeligheten. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, da en mindre størrelse ikke vil ha større effekt. Velg gjerne sømløse plagg – de er behagelige å ha på og vises ikke gjennom stoffet på kjolen.

Bilde: Cássio Jardim, Unsplash

SKAL MAN ALLTID VELGE HVITT?
På lik linje med stropper og hemper vil man også gjerne unngå at eventuelle blonder eller mønster syns gjennom kjolestoffet. Det kan være greit å huske på at hvite blonder ofte syns bedre gjennom hvitt stoff, mens en hudfarget eller dus lyserosa i de fleste tilfeller vil være en sikker vinner!

Uansett hva man velger så er det viktig å føle seg vel! Og ikke glem at den aller viktigste accessories på en dag som denne er et stort, fantastisk smil!!

Lykke til!  

Trenger du hjelp til å komme i gang med planleggingen? Test vår digitale planlegger gratis her!