Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Ta vare på bryllupsbildene

Lurer du på hva du skal gjøre med alle bildene fra bryllupet? Noen bilder fortjener litt ekstra oppmerksomhet - hva med å samle alle minnene i en fotobok, i en kalender eller på et lerret? 

Festen er over og det som har føltes som en evighet med planlegging, nerver og gleding er bare svosj fordi, og man sitter kanskje igjen med en litt tom følelse – hvor ble dagen av? Heldigvis er det lov å bli i bryllupsbobla så lenge man vil!

I dagens digitale verden er det lett å bare legge bilder og film på en hard-disk eller i en mappe på maskinen, men hvor koselig er det ikke å ha noe fysisk å se tilbake på når man ønsker å mimre litt? Du kan for eksempel skreddersy dine egne fotobøker, kalendere og veggdekorasjoner, og du kan enkelt fremkalle dine favorittbilder.

Fotobok

Det er mange måter å oppbevare minner på, men noe som er veldig hyggelig både for dere selv, familie og venner er en fotobok med alle minnene fra dagen og kvelden samlet på ett og samme sted. En fotobok kan også være en ypperlig gave! Kanskje har man en bestemor eller en gammel tante som ikke hadde anledning til å feire dagen sammen med dere? Gi dem en fotobok og de kan oppleve minnene fra den store dagen sammen med dere.

Veggdekor

Hvert hjem har sin stil, men en forstørret utgave av deres favorittbilde fra dagen er det mest sannsynlig plass til i de fleste hjem. Du kan velge materiale som passer din stil – veggplakat, lerret, skumplate, aluminiumsplate med mer.

Fotokalender

En fotokalender gleder hele året, og fungerer fint på eget kjøkken eller som gave til familie og venner. 

Man kan også ha i bakhodet at 1 års bryllupsdag er Papirbryllup – hva med å samle sammen de fineste minnene og gi til din kjære? Kanskje har man noen bilder som bare er for deres øyne? Her er det bare fantasien som stopper.