Lurer du på hva du skal gjøre med alle bildene fra bryllupet? Noen bilder fortjener litt ekstra oppmerksomhet - hva med å samle alle minnene i en fotobok, i en kalender eller på et lerret? 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Festen er over og det som har føltes som en evighet med planlegging, nerver og gleding er bare svosj fordi, og man sitter kanskje igjen med en litt tom følelse – hvor ble dagen av? Heldigvis er det lov å bli i bryllupsbobla så lenge man vil!

I dagens digitale verden er det lett å bare legge bilder og film på en hard-disk eller i en mappe på maskinen, men hvor koselig er det ikke å ha noe fysisk å se tilbake på når man ønsker å mimre litt? Du kan for eksempel skreddersy dine egne fotobøker, kalendere og veggdekorasjoner, og du kan enkelt fremkalle dine favorittbilder.

Fotobok

Det er mange måter å oppbevare minner på, men noe som er veldig hyggelig både for dere selv, familie og venner er en fotobok med alle minnene fra dagen og kvelden samlet på ett og samme sted. En fotobok kan også være en ypperlig gave! Kanskje har man en bestemor eller en gammel tante som ikke hadde anledning til å feire dagen sammen med dere? Gi dem en fotobok og de kan oppleve minnene fra den store dagen sammen med dere.

Veggdekor

Hvert hjem har sin stil, men en forstørret utgave av deres favorittbilde fra dagen er det mest sannsynlig plass til i de fleste hjem. Du kan velge materiale som passer din stil – veggplakat, lerret, skumplate, aluminiumsplate med mer.

Fotokalender

En fotokalender gleder hele året, og fungerer fint på eget kjøkken eller som gave til familie og venner. 

Man kan også ha i bakhodet at 1 års bryllupsdag er Papirbryllup – hva med å samle sammen de fineste minnene og gi til din kjære? Kanskje har man noen bilder som bare er for deres øyne? Her er det bare fantasien som stopper.

Foto og film
Del artikkelen

Se også

Slik får dere en magisk bryllupsreise

Slik får dere en magisk bryllupsreise

Den originale bryllupsreisen varte i en måned, og handlet om at paret skulle drikke seg fu...

Les mer
Erfaringer fra bryllupsreisen

Erfaringer fra bryllupsreisen

Fire nygifte deler sine erfaringer fra bryllupsreisen!   Drømmebryllupet er vel overståt...

Les mer
Bryllupsdager - en oversikt

Bryllupsdager - en oversikt

Å feire bryllupsdagene er en fin tradisjon, og en ypperlig mulighet til å pleie forholdet ...

Les mer
Slik får dere de beste bryllupsbildene

Slik får dere de beste bryllupsbildene

De fleste brudepar ønsker seg fantastiske bilder fra bryllupet. Men hvilken stil skal dere...

Les mer

Vil du nyte bryllupsdagen med senkede skuldre?