Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Din digitale bryllupsplanlegger

Bryllupshjelperen er en digital bryllupsplanlegger som veileder dere hele veien fra forlovelse til bryllupsdag. Planleggeren serverer dere det dere behøver underveis, av både tips, hjelp og inspirasjon. Bruk tiden dere sparer til å gjøre det DERE synes er givende, og få en bedre bryllupsdag med senkede skuldre!

Bryllupshjelperen – den eneste hjelpen dere behøver

Vår bryllupsplanlegger sparer i snitt brudepar for 70 timer i løpet av planleggingen! Vi har gjort researchen for deg, og med innovative verktøy vil dere kose dere med bryllupsplanleggingen.

Huskeliste

Huskelisten inneholder alt dere behøver å huske på til den store dagen: dere slipper å lure på hva dere har glemt. Med tidsfrister tilpasset deres bryllupsdato, og tips til hvert gjøremål, vil dere få en god start på planleggingen.
Prøv planleggeren her!

 Gjesteliste og bryllupsbudsjett

Hold oversikt over gjestene – hvem som har fått invitasjon, deltagere, allergier, servering med mer.

Dere får også et komplett bryllupsbudsjett, tilpasset deres budsjettsum. Eller dere kan velge en av våre budsjettmaler – det er helt opp til dere!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fotograf Sandra Larsson

Alt på et sted

I tillegg inneholder bryllupsplanleggeren:

  • Bordplassering
  • Ønskeliste
  • Våre utvalgte bryllupsleverandører.

La oss hjelpe deg med bryllupsplanleggingen – bruk vår digitale bryllupsplanlegger i 3 måneder helt gratis! Registrer deg her for å prøve bryllupsplanleggeren.