Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.





Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Gjesteliste – hvem inviterer du i bryllupet?

Å løse gjestekabalen i et bryllup er ikke alltid enkelt. Hvem skal du invitere?

I vår digitale planlegger kan du holde oversikten over alle gjestene på ett sted. Les mer om vår digitale planlegger her.

De aller fleste brudepar inviterer en god blanding av familie, venner og til og med kolleger. Dette er noen spørsmål du kan stille deg selv, for å komme i gang:

 1. Vil dere la antall gjester styre budsjettet, eller er det budsjettet som bestemmer antallet? Hvis det er budsjettavhengig bør dere lande kuvertprisen, for å kunne bestemme dere for antall gjester.
 2. Hvor langt ut i familien ønsker dere å invitere? Kun besteforeldre? Fettere og kusiner? Ved å telle hvor mange gjester som finnes i hver «sirkel» vil dere raskt kunne avgjøre hvor stor sirkelen deres bør bli.
 3. Vil gjester som er single kunne ta med seg en gjest?
 4. Vil dere invitere kolleger, og skal de i tilfelle ha med seg partner/ektefelle? Er det flere kolleger som kjenner hverandre, er det som regel i orden å invitere uten partner.
 5. Skal dere invitere barn i bryllupet?
 6. Er det begrensninger på antall gjester i lokalet dere ønsker?
 7. Ønsker dere å invitere noen gjester til kun kaffe og kake?
 8. Når dere har fått klarhet i disse spørsmålene er dere langt på vei

Du finner alt du trenger av Save the Date, invitasjoner og takkekort hos Fotoknudsen. 

Vi har et par tips til på veien:

 • Husk at det er lov å invitere flere, hvis dere får mange avslag. Men send ikke ut disse invitasjonene altfor sent, for å unngå å sende et tydelig signal om at man er på «B-listen».
 • Minn dere selv på kuvertprisen, hvis det blir vanskelige avgjørelser. Antallet gjester har stor betydning for den endelige kostnaden. Når man tenker kuvertpris, blir det kanskje litt enklere å kutte personer som ikke er en stor del av livet deres.
 • Husk at det er lov å prioritere relasjoner over familietilknytning. Har du ni søskenbarn, men bare kontakt med ett av dem, er det lov å invitere dette ene søskenbarnet, uten de åtte andre. De fleste vil ha forståelse for dette. Tenk over hva dere synes er viktigst på deres store dag, og om dere kan leve med eventuelle sure miner.
 • Står dere bom fast, kan vår uhøytidelige guide være til hjelp.

Prøv vår bryllupsplanlegger gratis – få veiledning hele veien frem til den store dagen!

Lykke til med kabalen!