Å sette opp en ønskeliste til bryllupet burde være en smal sak, eller? Kanskje føler dere at dere har «alt» fra før?

 

For å hjelpe dere på vei, har vi i Bryllupshjelperen satt sammen en spennende og variert ønskeliste til deres bryllup, som vi håper vil inspirere dere!

1. Forstørrelse av bryllupsbilder


Bomull & Blekk

Mange blir overrasket over hvor kostbart det kan være å forstørre bilder fra bryllupsdagen. Derfor er det et godt tips å ønske seg gavekort til forstørring og innramming av disse.

2. Telt og turutstyr

For dere som drømmer om mange herlige naturopplevelser i fremtiden! I tillegg til telt har dere kanskje bruk for tursekker, soveposer eller annet man trenger for å utforske nye landskap. Om dere ikke har ambisjoner om å reise fullt så langt, kan dere jo heller gå for en romslig hengekøye. Roen og de romantiske øyeblikkene kan man også finne i sin egen hage.

3. Grill

Dette er unektelig en praktisk gave, som garantert vil resultere i mang en trivelig stund. En grill finnes i mange størrelser og varianter, og det er opp til dere å finne en som passer best til deres livsstil. Skal den trone på en terrasse, eller stå på en balkong? Eller har dere mest bruk for den bærbare typen, som lett kan fraktes til stranda eller parken?

4. Hjemmestrikkede gensere

Som rette ektefolk, kan det jo være litt koselig å være en perfekt match på utsiden også. Dette er en høyst personlig gave, som forhåpentligvis både vil bli laget og båret med kjærlighet. Og så er det mye stiligere enn grilldress!

5. Kunst og plakater

Her finnes det et hav av vakre motiv å velge i, og det finnes noe for enhver smak. Personlige plakater som sier noe om dagen dere giftet dere eller hvor dere møttes er også en artig greie, som det kan være hyggelig å få.

6. Lekkert sengetøy

Sengetøy av god kvalitet er kanskje ikke det som står høyest på prioriteringslista i hverdagsbudsjettet. Derfor kan det være en god idé å ønske seg i gave. Nye dyner og puter er også et godt tips til hva som kan føres opp på lista. Kanskje drømmer dere om verdens største og mykeste hotellputer å hvile hodene på?

7. Speilreflekskamera

Det er sant at mobilkameraene bare blir bedre og bedre, men enkelte stunder fortjener å foreviges med et ordentlig kamera. Føler dere likevel for en litt enklere variant, så kan man ha det mye gøy med et polaroidkamera!

8. Frukttre og bærbusker

Hvis dere er så heldige å ha hage, er det hyggelig med noe som vokser og gror der ute. Så kan dere høste og sylte og safte i mange år framover, hvis dere vil. I tillegg er denne gaven god mot miljøet, og kan derfor mottas med den beste samvittighet.

9. Verktøy

Først og fremst en nyttig gave, men det er utrolig godt å ha det rette verktøyet på plass, både for store og små jobber i hjemmet. Et minimum burde i alle fall være å eie en god drill.

10. Kjekt på kjøkkenbenken

Kaffetrakter, toastjern, juicer, softismaskin, sjokoladefontene, popcornmaskin, brødrister, vaffeljern, pizzaovn, brødbakemaskin, blender … Et kjøkken er ikke komplett før det er riktig utstyrt.

11. Brettspill

Enten det bare er dere som spiller, eller dere inviterer venner, kan brettspill gi dere utallige timer med underholdning. Et dekorativt sjakkbrett med forseggjorte brikker kan kanskje også være interessant, selv for de som ikke spiller så ofte.

12. Stilige lamper

En spesiell lampe kan være med på å sette prikken over i-en i et hjem, og ikke minst på gavebordet. Her kan dere velge i alt fra stilrene designerlamper til lysende hattifnatter.

Som dere ser, kan en ønskeliste inneholde mye mer enn servise og sølvtøy. Tenk på hva deres interesser er, og ekstra hyggelig er det hvis dere finner noe som dere kan ha glede og nytte av i mange år fremover!

Gaver
Del artikkelen

Se også

Invitasjoner og andre trykksaker til bryllupet

Invitasjoner og andre trykksaker til bryllupet

Noe av det første brudepar begynner å tenke på er invitasjoner. Vi har derfor samlet alle ...

Les mer
Hvordan ønske seg penger i bryllupsgave?

Hvordan ønske seg penger i bryllupsgave?

Er dere i gang med å skrive ønskeliste til bryllupet, men sliter med å finne på noe fordi ...

Les mer
Slik får dere en magisk bryllupsreise

Slik får dere en magisk bryllupsreise

Den originale bryllupsreisen varte i en måned, og handlet om at paret skulle drikke seg fu...

Les mer
Ønskeliste for gode opplevelser

Ønskeliste for gode opplevelser

En ønskeliste til bryllupet kan bestå av så mangt, men man glemmer kanskje at de beste gav...

Les mer

Vil du nyte bryllupsdagen med senkede skuldre?