Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Morgengave til bruden

Har dere lyst til å gi hverandre morgengaver? Tradisjonelt skulle morgengaven til bruden være medgift. Det skulle være en sikkerhet for henne om mannen skulle gå bort. I dag er dette en hyggelig gest til din kjære, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi. Husk uansett: tilfører du noe personlig, tar du gaven til nye høyder.

Smykker

Et smykke slår alltid an. Mange gullsmeder har godt utvalg av passende morgengaver, og de fleste har matchende smykker til gifteringen bruden har valgt. Et smykke som morgengave er også et flott minne å bære gjennom livet, som et symbol på kjærligheten dere har for hverandre.

Klokke

En klassisk klokke er også en flott morgengave. Et tips er å gravere inn dato og navn på baksiden av klokken. 

Smykkeskrin

De fleste gullsmeder har et bredt utvalg av flotte smykkeskrin. Kanskje du kan kombinere med et pent smykke?

Gavekort på velvære

Dette passer perfekt til bruden «som har alt», hvis du har lyst til å skjemme henne bort litt ekstra. Kanskje dere kan dra sammen på et spa-senter?

Weekend-tur

Hva med en romantisk helgetur? Sett sammen en helgetur med aktiviteter din utvalgte setter pris på, slik at gaven blir personlig.

Veske

Er den kommende bruden moteinteressert? En designerveske faller alltid i smak, og de aller fleste er behjelpelige med å gravere inn det du måtte ønske.

Undertøy

Det kan være vanskelig å finne undertøy som både er lekkert og komfortabelt. Ofte må man opp i ganske høye prisklasser, så dette er ikke noe man nødvendigvis unner seg så ofte. Hva med et gavekort i en ordentlig undertøysbutikk? Da får din forlovede ordentlig veiledning og hjelp til å finne noe som både er lekkert, og som sitter som et skudd. Samtidig som det kanskje til og med kan gå an å bruke i hverdagen.

Eller kanskje det vil fungere bedre med et undertøysett du har valgt ut, som hun vil elske å bruke fordi du liker det? Hvis du vet størrelsen hennes er det risikofritt (undertøy kan som regel ikke byttes). Du kjenner henne best, følg magefølelsen.

Opplevelser

Det er mange opplevelser som passer som morgengave. Vinsmaking, go-cart, restaurantbesøk, ølsmaking, fallskjermhopping eller dansekurs. Begynn å tenke på det så tidlig som mulig, og prøv å fiske litt. Hva hadde hun satt aller mest pris på? Innebærer det kun dere, eller alle hennes nærmeste?

Nordlyssafari

Ønsker du noe helt spesielt er nordlyssafari en unik opplevelse. Mange reisemål i Nord-Norge tilbyr nordlyssafari med Lofoten og Longyearbyen som de mest kjente. Vil dere legge til flere eksotiske opplevelser, se mot Island! 

Personlig shopper

Hva med å tilby bruden et gavekort og time hos en personlig shopper?

Lykke til med valget!