Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Aktiviteter under fotografering

Det går gjerne litt tid fra gjestene har ankommet festlokalet til middagen begynner, og hva er ikke bedre enn å legge til rette for noen leker mens brudeparet tar bilder? Avhengig av hvor lang tid gjestene skal bli underholdt kan det også være en fordel å ha fingermat, frukt eller liknende tilgjengelig.

Hemmelig oppdrag

Denne leken passer best for de som er komfortable med å ta kontakt med mennesker de ikke kjenner. Pass på å velge ut noen som har denne type humor. Leken begynner med at det under hver tallerken (eller delt ut på forhånd) ligger det en lapp. Det aller morsomste er om dere får to og to til å gå sammen, slik at én kan ta bilder underveis. På lappen står det et oppdrag som gjesten må gjennomføre. Eksempler på dette er:

  • Flett håret på en gjest med langt hår, uten å si noe.
  • Si til en gjest at du trenger en klem fordi du er så rørt.
  • Hver gang noen sier «brudeparet» reiser du deg opp og sier «Skål».
  • Fortell en gjest du ikke kjenner om ditt første kyss.

Quiz

Quiz er alltid gøy, og i et bryllup kan dette være en hyggelig lek for at gjestene skal bli bedre kjent med brudeparet. Denne leken passer godt før middag mens gjestene venter, eller mellom middag og kaker. Toastmaster er en god quizmaster, bare pass på at quiz-en ikke blir for lang. Fem til ti spørsmål holder.

Bildevisning fra utdrikningslag

Har dere tilgang på projektor er det morsomt hvis forloverne ordner en lysbildefremvisning av høydepunktene fra utdrikningslaget. Denne kan gå i loop så lenge dere ønsker, og gjestene kan komme og gå som de vil.

Photo booth

Photo booth er alltid en slager, og det er mange som leverer denne typen tjenester. Vi er så heldige å ha Moto-Foto som Bryllupshjelper, som har verdens kuleste photo booth! Du kan også gjøre det enkelt: finn en passende vegg/bakgrunn og kjøp inn forskjellige ting gjestene kan pynte seg med, som boaer, briller, hatter og «photo booth props».

Gjestebok

Gjesteboken er et av minnene du skal sitte igjen med etter bryllupet. Under mottakelsen er det derfor god tid til å få gjestene til å skrive en hilsen. Hva med å legge ved et polaroidkamera som gjestene kan benytte? Da kan de lime inn bildet ved sin hilsen i gjesteboken. En annen mulighet er å be gjestene skrive ned sin livsvisdom til brudeparet, som sammen med polaroidbilder kan bli en veldig underholdende gjestebok.

Bryllupshjelper ELM designkollektiv tilbyr disse vakre kortene, ta kontakt med dem her.

Hageleker

Dette passer perfekt til hagebryllup eller lokaler med stor hage. Her kan dere legge frem kubb, ringspill, krokket og boccia. Se vår store artikkel om hageleker.

Brettspill

Hva med å sette opp en hyggelig inne-sone med brettspill til slitne føtter? Ludo, Jenga, Alias og kort passer til de fleste, også barna!

Lykke til ønskes fra Bryllupshjelperen!