Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Behøver dere musikk til bryllupet?

God bryllupsmusikk kan løfte festen deres til et nytt nivå. Vi har gjort jobben for deg, og har laget spillelister til bryllupet som du kan gjøre til dine egne.

Ønsker du ikke live musikk til deres bryllupsfest, kan Spotify være et utrolig godt alternativ. I tillegg til å ha laget våre egne spillelister, har vi også noen tips du kan ta med på veien:

  • Tenk på hvor lenge du skal spille musikk, og hold varigheten på spillelisten nær dette. Da sørger du for å ikke bruke mye tid på å finne sanger som uansett aldri rekker å spilles
  • Tenk på stemningsoppbyggingen når du lager listen. Begynn med det roligste, og avslutt med et smell!
  • Vil du virkelig sørge for optimal oppbygging? La Shuffle-knappen være, og legg sangene i den rekkefølgen du tror kommer til å treffe best. Dette er spesielt viktig å tenke på når du skal prøve å holde folk på dansegulvet en hel kveld.
  • La spillelisten gå, uten å gi andre tilgang til å begynne å bytte spilleliste, hoppe over sanger, osv.
  • Eventuelt: slipp musikken fri! Da må du også være forberedt og kunne slappe av med at ikke alle sangvalg er midt i blinken 🙂
  • Slipper du musikken fri? Visste du at du også kan gjøre dine spillelister om til felles lister? Det betyr at andre også kan legge til sanger på listen din. Slik kan dere få en liste som alle gjestene kan bidra til!

Spilleliste for bryllupsdagen

En spilleliste med glade sanger, som blir den perfekte bakgrunnsmusikken i deres bryllup. Abba, Bruno Mars, U2, Ed Sheeran, Kurt Nilsen, Queen, med flere. Bryllupshjelperens dagliste finner du her.

Spilleliste for bryllupsfesten

Begynner dere å bli klare for å få opp stemningen, og varme opp til dansegulvet? Denne spillelisten inneholder sanger med mer tempo og futt. Sanger alle kjenner igjen, og som gjør at det rykker litt i rockefoten! Når mørket senker seg er det denne spillelisten vi anbefaler.

Bryllupsparty

Nå snakker vi! Hvis gjestene deres klarer å holde seg unna dansegulvet med denne spilleliste, er det ikke håp. Stor allsang- og dansefaktor Alt fra 50- og 60-tallsmusikk til EDM og norske slagere. Vår partyliste finner du her.

Bruk listene som de er, eller lagre dem og gjør dem til deres egne. Vi ønsker dere et musikalsk bryllup!