Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Ønskeliste for gode opplevelser

Utebryllup i vakker norsk natur er en drøm for mange. Vurderer dere et skogs- eller hagebryllup? Her er våre tips til en vellykket fest, og alt man bør tenke på under planleggingen!
Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-38

Jovisst er det flott med et gavebord fylt med store og små esker, men det kan være like stas å få en opplevelse! Her har vi samlet våre beste forslag til mer alternative gaveønsker til deres bryllup.

Tjenester

Et plettfritt hjem

Hadde det ikke vært digg om noen kom og tok en skikkelig rundvask i huset, mens dere selv fikk tid til å gjøre andre ting? Enten det er en venn som kommer på døra med vaskebøtta, eller om man får et gavekort hos en profesjonell renholdstjeneste, vil nok de fleste sette pris på en slik gave.

Barnepass

Alle som har barn vet hvor vanskelig det kan være å få tid til hverandre. Det er viktig å rydde plass for romantikk i hverdagen. Derfor er et klippekort på barnepass, fra for eksempel besteforeldre, akkurat det et nygift par trenger!

Romantisk middag

Dette er en utrolig hyggelig vennegave å få. Gavegiver forærer en romantisk middag for to, og står selvfølgelig for all matlaging og servering. Kanskje vedkommende til og med stiller med underholdning for kvelden?

Reise

Storbyweekend

København, London, Roma, eller kanskje New York. Det finnes mange herlige destinasjoner i ulike prisklasser å velge mellom. Dere har kanskje allerede et drømmereisemål? Hvorfor ikke ønske dere flyreise med opphold til nettopp dette stedet.

Innenlands

Dere behøver ikke å reise så langt for å oppleve noe eksotisk. Norge har mye interessant å by på, i tillegg til spennende steder man kan overnatte. Hva sier dere til en natt i ei trehytte, eller å få kongelig oppvartning på et herskapelig gods? Å føle på den arktiske magien i et hotellrom bygd i snø, kan også bli et herlig minne for livet!

Bidrag til bryllupsreisen

Er bryllupsreisen allerede planlagt, kan dere alltids ønske dere et lite bidrag for at den skal bli ekstra spesiell. For eksempel oppgradering til suite, middag på flott restaurant, guidet omvisning på stedet dere bor, eller kanskje en avslappende massasje. Å ønske dere gavekort til selve reisen er også en mulighet.

Opplevelser

Sporty

Høres kajakktur, elverafting eller kjøring på racerbane ut som noe for dere, er det ingenting i veien for å ønske seg det. Om dere er et par som setter pris på en utfordring, finnes det mange morsomme og tøffe alternativer å sette på lista.

Ut på eventyr

Vil dere karakterisere dere som nysgjerrige, og glade i å utforske omgivelsene, vil dere helt sikkert sette pris på gaver som spøkelsesvandring, nordlysjakt, og hvalsafari. Eller moskussafari, hvis dere heller foretrekker landjorda.

Spa

Behagelige omgivelser, gode dufter og absolutt hvile. Den gode opplevelsen, som får dere til å senke skuldrene helt ned. Massasje for to, basseng og boblebad. Hvert sitt glass med noe sprudlende i. Romantikk og ro, i hver sin myke badekåpe. Hvem sier vel nei takk til det?

Kultur

Konsert

Her kan det være snakk om alt fra billetter for å se favorittbandet deres, til en drømmekveld i operaen. Det går også an å ønske seg festivalbilletter. Det finnes mange flotte og varierte festivaler man kan oppleve, både av små og store format.

Forestilling

Enten dere foretrekker teater eller stand-up, er det mange ulike scener der ute, som står klare til å underholde dere. Hvis dere er ivrige filmentusiaster, er gavekort på kino også et godt tips.

Mat og drikke

Å gå på øl eller vinsmaking er svært populært. Dra på besøk til en vingård eller et bryggeri, og få høre historien bak de deilige drikkevarene. Et annet tips er å ønske seg matkurs, og lære alle hemmelighetene bak italienske råvarer, indiske krydderier eller tradisjonell sushi.

Da er det bare for dere å velge og vrake. Vi kan ikke garantere at dere får alt dere ønsker dere, men en variert og gjennomtenkt bryllupsliste er i alle fall en god start!

Start ønskelisten deres her!

følg oss

Mer inspirasjon?

Kvinne kaster seg i armene på en mann med et fjell i bakgrunn

Morgengave til bruden

Har dere lyst til å gi hverandre morgengaver? Tradisjonelt skulle morgengaven til bruden være medgift. Det skulle være en sikkerhet for henne om mannen skulle gå bort. I dag er dette en hyggelig gest til din kjære, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi. Husk uansett: tilfører du noe personlig, tar du gaven til nye høyder.

Vintage kamera og lommeur på brun bakgrunn

Gode tips – morgengaver til mannen

Å gi hverandre en morgengave er en fin tradisjon. Morgengave innebærer at man gir hverandre en hyggelig oppmerksomhet om morgenen på bryllupsdagen. Det er selvfølgelig helt valgfritt, den beste gaven er ja-et man får litt senere!

To menn står med og prater i hver sin beach buggy i en ørken
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.