Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Bryllupsnatten

Etter å ha vært konge og dronning for en dag, skulle det vel bare mangle at dagen ender herskapelig også.
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-31

Hva sier dere til en luksuriøs bryllupssuite, der musserende drikke og frisk frukt venter dere på rommet? Eller ønsker dere kanskje å stresse ned i helt andre omgivelser den første natten som rette ektefolk? Mulighetene er mange, og her følger noen eksempler til inspirasjon.

Luksuspakken

En nydelig, myk seng, flott utsikt, boblebad og velsmakende frokost på senga. En herlig avslutning på en flott dag, og et perfekt sted å våkne opp den første morgenen som mann og kone. De fleste hoteller har ferdige pakker å tilby nygifte. Hvis dere ikke føler det er nødvendig å booke den mest storslåtte suiten, kan for eksempel et oppgradert businessrom gjøre samme nytten. Sier dere fra til betjeningen at det er snakk om selveste Bryllupsnatten, er de gjerne behjelpelige med å gjøre det lille ekstra for å gjøre oppholdet uforglemmelig. Nå vil dere mest sannsynlig vil være gode og slitne når dere ankommer, så hva med å slå til med to netter, for å få full utnyttelse av rommet? På dag 2 vil skuldrene være mer senket, og det lekre undertøyet vil kanskje også bli satt bedre pris på.

Fra selskapsrus til reisefeber

En annen variant er å dra rett fra festen, og så på bryllupsreise. Den ene dagen i Lillehammer, den neste i Roma. Etter et lett klesskifte utpå kvelden, er det bare å ta koffertene under armen og stige inn i fartøyet som vil bringe dere til deres planlagte destinasjon. Dere har selvfølgelig sørget for at gjenværende gjester blir tatt godt hånd om, lokalet blir ryddet, og gaver brakt til hjemmet. På denne måten kan dere bli værende i drømmen lengst mulig.

Hjemme best

Det kan jo hende dere trives best hjemme, i kjente, avslappede omgivelser. Hva med å gjøre det ekstra trivelig på forhånd, kanskje avtale med noen at de skal pynte soverommet for å gi dere en flott velkomst! La romantikken blomstre i matchende pysjer, fyll kjøleskapet med masse snacks, nyt det første døgnet som mann og kone lett henslengt i sofaen med Netflix på skjermen. Null stress og maks kos – på lavt budsjett. 

Ut i naturen

De turglade vil kanskje like tanken på å sette opp telt i en vakker lysning i skogen. Våkne til fuglekvitter, lukten av bål og nykokt kaffe. Bade i et tjern, ligge under trærne og nyte synet av himmelen – og hverandre. Man får det ikke mer rustikt og romantisk enn det. Hvis dere ikke er fullt så turvante, finnes det mange koselige hytter rundt om i Norge der dere også får være tett på naturen. Undersøk gjerne hvilke muligheter som finnes i deres område.

De fleste sier vel ikke nei til et strøkent hotellrom, men det er lov til å tenke annerledes. Vårt råd er å gå for det som passer best til deres personlighet, og drømmer, for denne spesielle natten.

Foto: Joseph & Siw Photography

følg oss

Mer inspirasjon?

Brudepar sitter på et berg og tar bilder mot blått hav på en solfylt dag

Slik får dere en magisk bryllupsreise

Den originale bryllupsreisen varte i en måned, og handlet om at paret skulle drikke seg fulle på vin og bli beruset av kjærligheten de hadde for hverandre. Men i dagens samfunn er det kanskje ikke like enkelt å forsvinne fra forpliktelser i en hel måned. Ikke er det spesielt billig heller. Men en hvilken som helst bryllupsreise kan bli magisk! Her er en av våre eksperters topp-tips. 

Brudepar snakker sammen ute med et tre i bakgrunn
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.