Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Nydelige navn til bryllupets drinker

Velger dere selv hvilke drinker dere skal ha i bryllupet? Hva med å sprite opp navnene deres i samme slengen! Ikke et vondt ord om Screwdriver og Sex on the beach, men hadde det ikke vært stas om gjestene heller kan bestille en Vågal Vals eller en Svigermors Drøm?
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-29

Jeg tar en Sushi!

Det finnes uante mengder inspirasjon å ta av her, kun fantasien setter grenser. Hva med å oppkalle en drink etter måten dere møttes på, for eksempel? Fant dere hverandre gjennom en dateapp, eller så dere hverandre for første gang på vorspiel? Kanskje dere jobbet eller studerte sammen? Ferierte på samme sted? Både Tinder, IKEA og Aiya Napa fungerer ypperlig som drinknavn. Og hvis det faktisk var på ferie dere møttes, kan det jo hende at det passer med et-eller-annet-on the beach likevel …

Dere kan ta utgangspunkt i interessene deres: en sport dere er spesielt glad i, et sted dere liker å reise eller favorittretten deres. Sushi et godt eksempel på mat som drinknavn. Biff-og-fløtegratinerte-poteter klinger ikke nødvendigvis like bra, men her er det dere som er dommere. Yndlingsfilmen eller sangen kan også brukes til å navngi drikkevarer. Og velger dere noe personlig, kan det også være en fin detalj å fortelle litt av historien i barmenyen eller programmet. Det vil gjestene garantert sette pris på.

Frankly, my dear …

Når det gjelder sang og musikk er det jo masse å ta av! Det finnes tusenvis av sangtitler som handler om både bryllup og kjærlighet, som kan bli til perfekte drinknavn. Hva med en Your Song, Crazy In Love eller All Of Me? Hvem vet, kanskje noen av gjestene synger bestillingene i løpet av kvelden? Hvor gøy hadde ikke det vært!

Et rent romantisk tema er aldri feil. Evig Din, Brudens Lykke, Brudgommens Glede, Nygift, Hvit Brud (alkoholfri, så klart), Rosenrød eller Hjertebank … Her finnes det et hav av muligheter. En annen fin variant er rett og slett å kombinere navnene deres, her med kjendispar som Brangelina og Kimye friskt i minnet. Frandrea (Frank+Andrea) og Soniel (Sonia+Daniel), for eksempel. Dere kan også gi drinkene navn etter historiske turtelduer, som Romeo og Julie, Skjønnheten og Udyret, Rhett og Scarlett eller Tristan og Isolde. Sukk …

Noe gammelt, og noe blått

En klassiker er å kalle opp drinkene etter noen av hedersgjestene. Da er det både riktig og viktig å sørge for at de representerer dem. Det er en selvfølge at den syrlige får navnet Svigermor. Bare et lite tips; sørg for at svigermødrene er med på spøken, så de ikke ender opp skuffet og fornærmet og nekter å snakke med dere resten av kvelden. Hvem som representerer den søte, sterke, fargerike eller høye drinken blant gjestene er det opp til dere å finne ut!

Å tøyse med alle bryllups- og ekteskapsklisjeene er alltid en slager: Game over, Hodepine, Sa Brura, Ekteseng (kald drink) og Under Pisken er bare noen eksempler. Det snakkes gjerne om at bruden skal bære Something Old, Something New, Something Borrowed og Something Blue når hun gifter seg. Det kan godt overføres til herlige drinker, der Something Old står for årgangswhisky og Something Blue, selvforklarende nok, er en blå drink.

Hvis det skorter på kreativitet, er det ingen grunn til å fortvile. Det er ingenting i veien for å gå for det trygge. En klassisk variant som Brudeparets Spesial fungerer også fortreffelig på en dag som denne!

En boblende lykkeskål fra Bryllupshjelperen!

følg oss

Mer inspirasjon?

Velkomstdrinker på et bord

12 velkomstdrinker til bryllupet

Den magiske seremonien er overstått, og nervene er erstattet av ren lykkerus. Nå er det på tide å gi bryllupsgjestene en fantastisk opplevelse også. Den rette velkomstdrinken kan være med på å sette den riktige stemningen, og får gjestene til å føle seg velkommen.

Riskasting på brudepar

Hvordan skaper vi best mulig stemning i bryllupet vårt?

Dere ønsker selvfølgelig at gjestene skal synes at bryllupet deres er helt enestående. Hvordan lager dere et bryllup som snakkes om i årevis? Svaret er enkelt; sørg for at gjestene deres blir mette og utørste, og at de har det gøy!

Fugleperspektiv av ulike drinker
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.